Zadarski nogometni dragulj, vratar Dinama i hrvatske nogometne reprezentacije 27-godišnji Dominik Livaković i magistra Tekstilno-tehnološkog fakulteta, 27-godišnja Helena Matić, kako ekskluzivno doznaje Story, sudbonosno ‘uzimam’ izgovorit će 18. lipnja u njegovu rodnom gradu.

Ipak, procurili su još neki detalji vjenčanja.

Tako će sretnom paru pjevati Petar Grašo i Saša Matić, a i popis uzvanika je impresivan. Mateo Kovačić i supruga Izabel, Luka Modrić i Vanja, te Šime Vrsaljko bit će samo neki od uzvanika, doznaje Jutarnji list.

Nogometaš i njegova ljepša polovica, koju su domaći mediji tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva 2018. godine prozvali ‘hrvatskom Meghan Markle’, u vezi su od ljeta 2017., a prošle je godine Dominik skupio hrabrost i kleknuo pred lijepu Helenu.

- Upoznao nas je prijatelj. Iako se sve dogodilo spontano, mogli bismo reći da je prvi korak napravio Dominik. Prvi dojam bio je odličan i brzo smo kliknuli, ali na početku smo bili samo prijatelji pa ne bismo mogli reći da je to bila ljubav na prvi pogled. Jako smo samozatajni. Oboje smo po prirodi povučeni i imamo uzak krug ljudi s kojima se družimo. Puno vremena provodimo sa psom Cruzom s kojim volimo ići u šetnje prirodom. Kada imamo više slobodnih dana, volimo otići u Zadar, ali i na druga kraća putovanja - rekla nam je prije Zagrepčanka Helena Matić o kojoj se malo toga znalo, a ona i budući suprug uspjeli su zadržati svoju vezu daleko od očiju znatiželjne javnosti.

Dominik Livaković i Helena Matić oženit će se u Zadru
Story arhiva 

Dominik je iznimno ponosan i sretan što se Helena u potpunosti prilagođava njegovu životnom stilu.

- U životu nogometaša ne postoje radno vrijeme, ljetni ili zimski praznici. Uz sve karantene, putovanja i obaveze s klubom i reprezentacijom, djevojka je ta koja se mora prilagoditi. Uz to, imamo psa koji je velika obaveza i treba mu posvetiti dosta pažnje. S obzirom na to da mene često nema, Cruz je Helenina briga, što se vidi po tome što je Cruz više voli - objasnio je Dominik kojeg mnogi opisuju kao poniznog i mirnog mladića.

Inače, tamnokosa ljepotica u slobodno se vrijeme bavila umjetničkim klizanjem te i dalje njeguje ženstven i nenametljiv stil odijevanja, što su na društvenim mrežama prepoznale ljubiteljice mode koje joj nerijetko udijele kompliment na račun modnih kombinacija.

- Voljela bih imati vlastiti modni brend. Vidjet ćemo kako će se neke stvari u životu posložiti. To je ozbiljan posao kojem se treba kvalitetno posvetiti, a pokrenuti brend više je od hobija - istaknula je.

Iako je mladi reprezentativac Livaković završio diplomaciju i međunarodne odnose te bi se time volio jednog dana baviti, ipak će te planove zasad staviti na čekanje. S obzirom na to da trenutačno niže uspjehe na sportskom terenu, pred njim je desetljeće sjajne igre, a na putu prema nogometnoj eliti svakim će ga danom bodriti nacija, obitelj i njegova buduća supruga Helena koja je tu - i u dobru i u zlu.