Sinoć su kino i bar Kaptol Boutique Cinema još jednom podigli ljestvicu kinoizlaska zbog jedinstvenog koncepta zabave, a privukli su i brojne ljubiteljice filma koje su se počastili izlaskom uoči dana ljubavi.

Jedna od njih je i Helena Matić, zaručnica nogometaša Dinama Dominika Livakovića, koja privuče pažnju gdje god se pojavi.

Helena Matić na filmskom događaju uoči Dana zaljubljenih
Bojan Zibar/Ivan Klekar 

Magistrica Tekstilno-tehnološkog fakulteta pridružila se brojnim poznatima na filmskom događaju. Zablistala je u crnoj odjevnoj kombinaciji s besprijekornom frizurom, dugom smeđom kosom stiliziranom u lagane valove, koja je postala njezin zaštitni znak.

Helena je na događaju pokazala i dijamantni zaručnički prsten koji je dobila od dugogodišnjeg dečka Dominika, a da se par proljetos zaručio saznao je Story.hr od izvora bliskih paru.

Helena Matić pokazala zaručnički prsten koji je dobila od Dominika Livakovića
Bojan Zibar/Ivan Klekar 

Podsjetimo, Dominik i Helena u vezi su od ljeta 2017., a pratitelji hrvatske Meghan Markle mogli su primijetiti da je u posljednje vrijeme na fotografijama na Instagramu pozirala s prstenomna ruci koji je očito zaručnički.

U intervjuu za Story jednom prilikom je otkrila kako je počela njihova romansa:

'Upoznao nas je prijatelj. Iako se sve dogodilo spontano, mogli bismo reći da je prvi korak napravio Dominik. Prvi dojam bio je odličan i brzo smo ‘kliknuli’, ali na početku smo bili samo prijatelji pa ne bismo rekli da je to bila ljubav na prvi pogled. Jako smo samozatajni. Oboje smo po prirodi povučeni i imamo uzak krug ljudi s kojima se družimo. Puno vremena provodimo sa psom Cruzom s kojim volimo ići u šetnje prirodom. Kada imamo više slobodnih dana, volimo otići u Zadar, ali i na druga kraća putovanja.'

O lijepoj Heleni je pisao i britanski tabloid The Sun kada su izvještavali o ljubavima naših nogometaša prije utakmice Engleske i Hrvatske. Istaknuli su kako je riječ o nekadašnjoj klizačici koju su pomno pratili, odnosno špijunirali tijekom Svjetskog prvenstva u klizanju u Rusiji u 2018. godine.

U galeriji pogledajte više fotografija Helena Matić i Dominika Livakovića.

Robert Gašpert, Instagram Dominik Livaković i Helena Matić