Neka djeca su blagoslovljena dobrim genima i u toliko su u boljem položaju od ostalih što se tiče izgleda.

Ako vam je majka Alessandra Ambrosio, teško da ćete se brinuti oko izgleda i simetrije lica, a kamoli oko nečeg drugog.

Ipak, ne izgledaju sva djeca poznatih i predivnih žena jednakost slatko, neodoljivo ili predivno. Mogli bismo pričati o izuzecima koji su naslijedili te čuvene gene.

Alessandra Ambrosio jedna je od najljepših žena na svijetu.
Profimedia 

Teško je reći da neko dijete nije lijepo ili slatko, ali kada se radi o djeci poznatih manekenki, mnogi kritičari navale na tu djecu jer očekuju da je riječ o najljepšoj djeci na svijetu. Zvuči pomalo okrutno reći da djeca 'nisu lijepa' kao i majke, ipak su im majke supermodeli. 

Kada govorimo o najvećim supermodelima svih vremena svakako govorimo o velikoj šestici: Campbell, Crawford, Evangelista, Turlington i Claudia Schiffer. Međutim, nemaju sve navedene žene djecu pa bi bilo čudno govoriti o svakoj u kontekstu ove tematike. Neke čak i ako imaju djecu, ne izlažu ih javnosti. 

Claudia Schiffer ima dvije kćeri i često su viđene u javnosti
Profimedia 

Znamo za kćer i sina Cindy Crawford, sina Linde Evangeliste, sina i kćer Christy Turlington te kćeri Claudije Schiffer. Nakon velike šestice, moramo izdvojiti Alessandru Ambrosio, Adrianu Limu, Mirandu Kerr, Behati Prinsloo, Jessicu Albu i Candice Swanepoel.

Kada bismo odlučivali 'čije dijete je najslađe', namučili bismo se, moramo priznati. Teško je reći čija djeca su najslađa jer manje-više svi bar djelomično sliče svojim roditeljima, no ne koliko biste očekivali.

Cindy Crawford i Rande Gerber imaju zajedno dvoje djece, sina i kćer
Instagram 

Ono što sa sigurnošću možemo tvrditi jest da Cindy Crawford ima najjače gene, a to će vam odmah biti jasno kada vidite njezinog sina i dobro poznatu kćer i manekenku, Kaiju Gerber. 

Više fotografija djece supermodela i manekenki pogledajte u galeriji. 

Profimedia Djeca poznatih manekenki i supermodela te njihove sličnosti s roditeljima