Hrvatski reprezentativac Dominik Livaković ove je subote stupio u brak sa svojom dugogodišnjom djevojkom Helenom Matić, a puno pozornosti javnosti svadba je privukla i zbog slavnih gostiju. 

Svog su kolegu na najvažniji dan njegova života došli ispratiti i neki naši Vatreni pa su se tu našli Domagoj Vida, Luka Modrić, Šime Vrsaljko i Danijel Subašić. 

Modrić je na Insta storyju objavio jednu fotografiju na kojoj pozira s Vidom, Vrsaljkom i Subašićem uz koju je kratko poručio: 'Bagudine reunited'. 

Fotografija je njegovim fanovima otkrila kako to izgleda kad se naši Vatreni opuste i prepuste slavlju pa je Modrić tako u ruci držao kubanku, a Vida čašu žestokog pića. Također, vidi se da Šime Vrsaljko na ruci ima gips ili longetu. 

Šime Vrsaljko, Luka Modrić, Domagoj VIda i Danijel Subašić na vjenčanju Dominika Livakovića
Instagram 

Na svadbi je bila i Iva Olivari, team menadžerica Hrvatske nogometne reprezentacije kojoj tepaju da je 'prva žena hrvatskog nogometa', a ona je također podijelila fotografije sa proslave. 

Nasmijano je pozirala sa Subašićem, Modrićem, Vidom i Livakovićem. 

‘S mojim dečkima zabava zagarantirana’, napisala je uz fotografiju, a u hashtagovima je otkrila koliko je vezana za njih te je dodala ‘moji dečki’ i ‘obitelj’.

Objavila je i fotografiju s mladoženjom Livakovićem uz koju je samo kratko poručila: ‘Sretno’ i dodala emotikon plavog srca.

Na Insta storyju podijelila je fotografiju koju je objavila Ivana Vida, supruga Domagoja Vide, a koja je pokraj Ivinog lika dodala riječ ‘tetka’ i emotikon srca.

Podsjećamo, Livaković je svoju Helenu oženio ove subote u katedrali Svete Stošije u njegovom rodnom Zadru.

Pri izlasku iz crkve emocija nije nedostajalo, a koliko su sretni što su stupili u brak na mladencima se dobro vidjelo budući da nisu skidali osmijehe s lica.

Prva žena hrvatskog nogometa slavi s Vatrenima na vjenčanju Dominika Livakovića
Instagram 

Mladence i njihove goste zabavljali su Petar Grašo i Saša Matić, a par je svoj prvi ples zaplesao uz Grašin veliki hit.

Nogometaš i njegova ljepša polovica, koju su domaći mediji tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva 2018. godine prozvali ‘hrvatskom Meghan Markle’, u vezi su od ljeta 2017., a prošle je godine Dominik skupio hrabrost i kleknuo pred lijepu Helenu.

Još fotografija s vjenčanja Dominika Livakovića i Helene Matić pogledajte u galeriji:

Šime Zelić/Pixsell Vjenčanje Dominika Livakovića i Helene Matić