Hrvatski reprezentativac Dominik Livaković ove se subote oženio sa svojom dugogodišnjom djevojkom Helenom Matić u svom rodnom Zadru.

Pri izlasku iz crkve emocija nije nedostajalo, a koliko su sretni što su stupili u brak na mladencima se dobro vidjelo budući da nisu skidali osmijehe s lica. 

Vjenčali su se Dominik Livaković i Helena Matić
Šime Zelić/Pixsell 

Njihovi su ih bližnji zasuli laticama cvijeća, a Helena je blistala u svojoj elegantnoj vjenčanici. Mladenka se za ovu priliku odlučila za jednostavnu opciju bez mnogo ukrasa te je nosila vjenčancu bez naramenica, dugu do poda i s visokim prorezom. U rukama je nosila buket bijelih ruža, a dugu raspuštenu kosu prekrila je bijelim velom

Vjenčanje je održano u katedrali Svete Stošije, a svadbeno slavlje će se održati u Falkensteiner resortu Punta skala u Petrčanima, dok će mladence i njihove goste zabavljati Petar Grašo i Saša Matić.

Vjenčali su se Dominik Livaković i Helena Matić
Šime Zelić/Pixsell 

Među gostima se očekuju Šime Vrsaljko, bračni par Vanja i Luka Modrić te Izabel i Mateo Kovačić. 

Podsjećamo, ogometaš i njegova ljepša polovica, koju su domaći mediji tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva 2018. godine prozvali ‘hrvatskom Meghan Markle’, u vezi su od ljeta 2017., a prošle je godine Dominik skupio hrabrost i kleknuo pred lijepu Helenu.

Vjenčali su se Dominik Livaković i Helena Matić
Šime Zelić/Pixsell 

'Upoznao nas je prijatelj. Iako se sve dogodilo spontano, mogli bismo reći da je prvi korak napravio Dominik. Prvi dojam bio je odličan i brzo smo kliknuli, ali na početku smo bili samo prijatelji pa ne bismo mogli reći da je to bila ljubav na prvi pogled. Jako smo samozatajni. Oboje smo po prirodi povučeni i imamo uzak krug ljudi s kojima se družimo. Puno vremena provodimo sa psom Cruzom s kojim volimo ići u šetnje prirodom. Kada imamo više slobodnih dana, volimo otići u Zadar, ali i na druga kraća putovanja', rekla nam je u ranijem intervjuu Zagrepčanka Helena Matić o kojoj se malo toga znalo, a ona i njen dragi uspjeli su zadržati svoju vezu daleko od očiju znatiželjne javnosti.

Još fotografija Helene i Dominika pogledajte u galeriji: 

Robert Gašpert, Instagram Dominik Livaković i Helena Matić