Cristiano Ronaldo Jr., najstariji sin jednog od najpoznatijih svjetskih nogometaša, Cristiana Ronalda proslavio je 12. rođendan.

Georgina i Ronaldo svom su mezimcu rođendan čestitali i putem društvenih mreža pri čemu je Georgina, koja je svu Ronaldovu djecu prihvatila kao svoju vlastitu, podijelila dosad neviđene obiteljske fotografije, a dječaku je posvetila emotivnu objavu.

Cristiano Ronaldo jr proslavio je 12. rođendan
Instagram 

'Za sretan dan i život pun predivnih trenutaka. Mama, tata i tvoja braća i sestre nastavit će hodati, skijati, plivati, letjeti, jedriti, sanjati, stvarati i uživati ruku pod ruku s tobom. Jako smo ponosni na malog, velikog čovjeka koji postaješ. Volimo te beskonačno', poručila je.

Oglasio se i Ronaldo koji je sinu poručio da ga voli.

'Sretan rođendan, sine moj. Kako vrijeme leti. Hoćemo li se još igrati zajedno? Najvažnije je da i dalje ostaneš onaj dječak velikog srca. Puno sreće, sine, tata te jako voli', napisao je.

Georgina je sad pokazala kako su proslavili rođendan malog Cristiana, a s obzirom na to koliko novca imaju i u kakvom luksuzu inače uživaju, fotografije pokazuju da su napravili skromnu proslavu, sličnu kao što imaju njegovi vršnjaci diljem svijeta.

Proslava rođendana sina Cristiana Ronalda
Instagram 

Proslava se održala s manjim krugom ljudi, a slavili su na otvorenom te su obitelj i prijatelji zajedno ručali za velikim stolom koji je također bio postavljen vani.

Cristiano Jr dobio je tortu na dva kata ukrašenu nogometnim motivima među kojima se isticao i dres s brojem 7.

Još fotografija s proslave pogledajte u galeriji:

Instagram Proslava rođendana sina Cristiana Ronalda