Holivudska glumica Sandra Bullock potvrdila je da se planira povući iz glume. Priznala je da se osjeća 'tako umorno' i da se namjerava udaljiti od svjetla reflektora vrlo brzo.

Sandra Bullock planira se povući iz glume
Profimedia 

'Ne želim više biti podređena ničijem rasporedu osim svom. Tako sam izgorjela. Tako sam umorna i nisam sposobna donositi zdrave, pametne odluke i svjesna sam toga', izjavila je slavna glumica.

Sandra je naglasila koliko je zahvalna na svemu što je postigla u karijeri, ali je i istaknula da njezini dani na vrhuncu slave nisu prošli bez odricanja. Priznala je da bi njezin osobni život mogao biti ugrožen ako nastavi raditi punim kapacitetom, rekla je za The Hollywood Reporter.

Sandra Bullock odlučila je napustiti glumu
Profimedia 

Otkrila je da je morala sama sa sobom razgovarati o vlastitom uspjehu.

'Rekla sam samoj sebi: 'Prestani tražiti. Već ga imaš i ne trebaš se više dokazivati. Moraš biti dobro i bez posla koji ti treba kao potvrda tog uspjeha."

Inače, Sandra je već i ranije, točnije u ožujku najavila da će napustiti glumačku karijeru.

Sandra Bullock bila je zaručena za glumca Tatea Donovana
Profimedia 

Naime, život omiljene holivudske glumice obilježile su brojne traume, a među njima i horor koji joj je priredio bivši suprug Jesse James. Njihov je brak u Hollywoodu poznat kao jedan od najgorih brakova, i to zato jer ju je on gotovo od početka njihove veze varao s mnogobrojnim ženama. Bullock se za Jamesa udala 2005. godine, krajem 2009. godine ušla je s njim u bitku za skrbništvo nad njegovom kćerkom koju je dobio s bivšom suprugom Janine Lindemulder, a par je naposlijetku i dobio potpuno skrbništvo. Već početkom iduće godine javilo se nekoliko žena koje su tvrdile kako su spavale s Jesseom koji je tada javno istupio i priznao sve što joj je učinio te se javno ispričao.

Jesse James priznao je da je Sandru Bullock prevario s više od 20 žena
Story 

Sandra je, osim braka s Jessejem Jamesom, bila zaručena i za glumca Tatea Donovana, kojega je upoznala na filmskom setu. Ta je ljubav potrajala tri godine. Viđala se i s nogometašem Troyom Aikmanom, kao i holivudskim ljepotanima Ryanom Goslingom i Matthewom McConaugheyjem.

Nakon svega glumica je pronašla ljubav u zagrljaju 56-godišnjeg modela i fotografa Bryana Randalla za kojega se udala početkom 2021. nakon šest godina veze.

Keanu Reeves i Sandra Bullock bili su zaljubljeni, ali nisu ostvarili vezu
Profimedia 

Keanu Reeves je svojedobno otkrio da je bio zaljubljen u glumicu koja to nije znala. Zbog toga mu nije priznala i da se ona zaljubila u njega dok su snimali film 'Brzina', a njihov odnos je na kraju ostao prijateljski.

Više fotografija Sandre Bullock pogledajte u galeriji.

Profimedia Sandra Bullock je odlučila uzeti pauzu od glume zbog djece