Talijanski nogometaš Mario Balotelli (31) snimljen je na odmoru na Sardniji. Na plaži je uživao s kćeri Piom i novom ljubavi Francescom Monti.

Njih troje nisu skrivali dobro raspoloženje dok su se zabavljali u moru i upijali sunce.

Mario Balotelli odmara na Sardniji
Profimedia 

Mladi Talijan je u javnosti, osim po nogometu, poznat i brojnim skandalima iz burnog privatnog života. Poznato je da je ljubio mnoge ljepotice, a nikada se nije oženio. Žena koja je bila najbliže oltaru s njime je belgijska manekenka i glumica Fanny Neguesha. Balotelli je 2014. objavio da su se zaručili, dvije godine nakon što su se počeli viđati.

Prije zaruka nakratko su prekinuli, a sam nogometaš se pohvalio skupocjenim prstenom kojim ju je zaprosio. No, prije nego su stigli izmijeniti zavjete, Neguesha je iste godine otkazala vjenčanje nakon što je saznala da ju Balotelli vara s drugom ženom, a identitet misteriozne ljubavnice ostao je tajna do danas.

Mario Balotelli bio je zaručen nekoliko puta
Story 

Neguesha je kasnije za belgijski magazin NINA progovorila o njihovom prekidu i jasno poručila da među nakon svega njima nema zle krvi te da ga ne može mrziti.

No nije Neguesha jedina kojoj je Balotelli stavio prsten na ruku. Prije dvije godine potvrdio da je zaručen sa zvijezdon 'Big Brothera' Alessiom Messinom, piše The Sun. Zaruke su pale nakon samo mjesec dana veze, a ubrzo je uslijedio i prekid.

Marijeva kći Pia na svijet je stigla 2012. godine nakon kratke veze s Raffaellom Fico, talijanskom glazbenicom i glumicom. Balotelli je u početku odbijao priznati Piju kao svoju kćer, a tek je dvije godine kasnije, nakon testa očinstva, priznao da je ona njegova i od tada je ona centar njegovog svijeta.

Raffaella Fico i Mario Balotelli imaju kćer Piu
Story 

Poznato je i da je 'zločesti dečko' kratko ljubio i hrvatsku manekenku Anđelu Štimac porijeklom iz Sinja. Anđela je danas u sretnoj vezi s bivšim Dinamovcem Lirimom Kastrattijem s kojim je prije nekoliko mjeseci dobila i kćer.

Lirim i Anđela nakratko su bili prekinuli zbog videa koji je kružio internetom u kojem Anđela plače dok njezin bivši Mario Balotelli nezainteresirano igra Playstation. Anđela i Mario bili su u kratkoj vezi prije više od dvije godine.

Više fotografija Marija Balotellija pogledajte u galeriji.

Profimedia, Story Mario Balotelli