Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KAKO IZGLEDA SIN ELONA MUSKA KOJI MIJENJA SPOL? Odrekao se očevog prezimena, milijarder se oglasio znakovitom porukom

Autor Jelena Mileusnić

Transrodni sin Elona Muska snimljen je nedaleko od majčine kuće.

 Kako izgleda Xavier Musk transrodni sin Elona Muska.jpg Izvor: Profimedia

Osim svojim idejama i milijunima na računu, najbogatiji čovjek na svijetu, Elon Musk, poznat je i po turbulentnom ljubavnom životu. Iza njega su tri braka i tri razvoda, od toga dva s istom ženom, lijepom glumicom Talulah Riley.

Osim toga, Musk ima čak sedmero djece, od kojih je pet (blizance Xaviera i Griffina te trojke Kaija, Saxona i Damiana) dobio u prvom braku s Justine Musk, s kojom je u braku bio osam godina, a dvoje djece (X AE A-XII i Exu Dark Sideræl) ima s kanadskom glazbenicom Grimes. S Justine je dobio još jedno dijete, sina Nevadu, koji je preminuo kad mu je bilo samo 10 tjedana od sindroma iznenadne smrti dojenčadi.

 Elon Musk sa sinom Izvor: Profimedia

Svoju djecu, osobito onu iz prvog braka, Musk drži podalje od očiju javnosti, a oni sami rijetko istupaju i čini se da im je draže držati se podalje od medija. Međutim, ovih su se dana svi svjetski mediji raspisali o njegovom 18-godišnjem sinu Xavieru koji je odlučio, ne samo postati žena, već se i otarasiti očeva prezimena i preuzeti majčino.

'Više ne živim niti želim biti u srodstvu sa svojim biološkim ocem na bilo koji način, u bilo kakvom obliku ili u bilo kakvoj formi', istaknuo je Xavier koji je za sebe odabrao ime Vivian Jenna Wilson.

 Sinovi Elona Muska Izvor: Profimedia

Ipak, nije otkrio prima li kakvu financijsku potporu od tate Elona, čije se bogatstvo procjenjuje na 213 milijardi dolara, a nije rekao ni hoće li ubuduće odbiti novčanu pomoć svog oca. Musk se zasad nije oglasio o potezu svog sina, a zasad se ne zna je li mu Xavier najavio da će to učiniti.

Nedugo nakon što je ova vijest procurila u javnost, jedan od blizanaca snimljen je nedaleko od kuće njihove majke Justine, a iako se ne može sa sigurnošću tvrditi (budući da se radi o blizancima i da se obojica iznimno rijetko pojavljuju u javnosti), pretpostavlja se da se radi o Xavieru.

 Xavier Musk, Vivian Jenna Wilson, transrodni sin Elona Muska Izvor: Profimedia

Xavier, odnosno Vivian, prošetala je bosa, u kombinaciji crvenih hlača i tamnoplave košulje, dugu kosu noseći raspušteno na ramenima.

Iako se Elon Musk do sad nije oglasio s komentarom na vijest, odluka da jedno od njegove djece promijeni spol, podsjetila je mnoge na to kako je Elon 2020. govorio o transrodnosti.

‘Apsolutno podržavam trans ljude, ali sve ove zamjenice su estetska noćna mora’, rekao je tad Musk.

Također, samo nekoliko dana prije nego li se saznala Xavierova namjera da promijeni spol i prezime, Musk je na Twitteru objavio znakovitu poruku.

‘Puno volim svu svoju djecu’, poručio je milijarder.

Još fotografija Xaviera, ali i ostale djece Elona Muska pogledajte u galeriji: 

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image