Na premijeru filma 'Thor: Love and Thunder' u Sydneyu stigla je, logično, i njegova zvijezda, holivudski glumac Chris Hemsworth.

Pred fotografima je pozirao sa svojom obitelji - suprugom Elsom Pataky i djecom. Odnos supružnici pokušavaju držati što dalje od očiju javnosti, a uz njihov se brak, za razliku od mnogih holivudskih, ne vežu nikakvi skandali.

Chris Hemsworth i Elsa Pataky zajedno su dobili troje djece
Profimedia 

Vjenčali su se 2010. godine, a zajedno su dobili troje djece - sinove Sashu i Tristana te kćer Indiju. I dok trenutno žive svoju obiteljsku idilu u dalekoj Australiji, malo bi tko ikada pomislio da će njih dvoje završiti zajedno, pogotovo uzevši u obzir da je njegova izabranica nekada živjela prilično turbulentno.

Naime, Elsa je odrasla u Madridu, studirala je novinarstvo, a tijekom fakulteta je upisala satove glume zbog čega je odustala od školovanja i okrenula se karijeri pred kamerama. Glumila je u brojnim španjolskim serijama i filmovima, koji su je kasnije odveli i do Hollywooda.

Chris Hemsworth i Elsa Pataky zajedno su dobili troje djece
Instagram 

A prije nego što je upoznala miljenika ženske publike, Elsin je ljubavni život bio i više nego buran. Od 2004. do 2006. godine bila je u vezi s francuskim glumcem Michaelom Younom koji ju je ostavio kada je otkrio da ga vara. Naime, htio ju je iznenaditi za jedan rođendan, ali kada je stigao u hotel, imao je što vidjeti - ljubila se s producentom. On joj je u tom trenutku dao buket ruža, ali odmah pojurio kući.

Veoma je brzo započela vezu s drugim kolegom, oskarovcem Adrienom Brodyjem, a čak je i njemu uspjela slomiti srce. Naime, nakon što joj je za rođendan kupio stan u New Yorku i nakon što su se u njega zajedno uselili, ostavila ga je 2009. godine. Navodno je prekidu ponovno kumovala njezina prevara, a šuška se da nije bila spremna ni za brak ni za djecu.

Sada svakako možemo zaključiti da nije bio problem u djeci i braku već u njoj i njezinom odnosu s glumcem jer je samo godinu dana od toga sudbonosno 'da' izgovorila popularnom Thoru i to nakon što su u vezi bili samo šest mjeseci. 

Čini se da je Chris bio onaj pravi zbog kojeg nije trebala čekati, a očito je bila u pravu jer sada već 12 godina zaista uživaju u ljubavi bez skandala.

Više fotografija Else i Chrisa, pogledajte u našoj galeriji. 

Instagram Elsa Pataky i Chris Hemsworth zajedno su dobili troje djece