Čini se kako javni sukob Nikoline Ristović i svekra Viktora Ristovića neće tako brzo prestati, a u novim optužbama iznesenim na Nikolinin račun, Miša Grof nije štedio riječi te je po mnogima prešao granicu dobrog ukusa.

'Htjela je kuće, izlete, bazene, barove, društva... Trošila je nenormalno mnogo novca. Vidoje je u Londonu školovao njenu kćer iz prvog braka i financirao njezine troškove. Ne znam kakvu imovinu želi, Vidoje je bio imućan, ali to je moj novac. Mora biti svjesna da joj neću dati ništa, a ako počnem otkrivati ​​sve što znam o njoj, bit će uhićena', izjavio je Miša Grof za srpski Alo pa nastavio još oštrije.

'Nikolina je s Vidojem bila samo zbog novca, njih dvoje nisu spavali zajedno više od dvije godine. Došao bi u Zagreb, donio joj novac koji je tražila, a zatim otišao u hotel na spavanje. Ta je žena bila nezasitna, tražila je stan u Londonu, psi su joj bili na manikuru, stalno je pokretala neke poslove, zajedno su proputovali pola svijeta. Kad više nije znala što će s novcem, bacala ga je na gluposti, tijekom braka je potrošila milijune eura. Sinu nikada nisam rekao niti riječ, samo sam htio da bude sretan, iako sam bio svjestan svega. Ipak, više nemam dijete i ne želim šutjeti.'

Vidoje Ristović je bio s Nikolinom Ristović u braku od 2013. godine
Instagram 

Nikolina se dan ranije oglasila na društvenim mrežama te damski objasnila što misli o javnom prepucavanju sa svekrom i uvredama koje gotovo svakodnevno dobiva od njega preko srpskih medija.

'Nikada se nisam nadala da ću postati regionalni fenomen. Niti da će se pozicija žena na Balkanu iščitavati kroz moju situaciju. Ali, da, tu smo... Kažem 'tu smo' jer mi je inbox pun stravičnih priča žena koje su prolazile isto šikaniranje, a njihova borba za djecu je predstavljena kao nepoštovanje obitelji preminulog.

Miša Grof obogatio se na umjetninama
Kurir/Nenad Kostić 

Dobra udovica je samo mrtva udovica. Djeca su nebitna, greška koja se dogodila putem… 'Greška' koju je moj suprug obožavao i kojoj je skidao zvijezde s neba. Ne smijem napisati što bi učinio da zna za postupke svoga oca, kažnjivo je samo i napisati', poručila je, a ubrzo je dobila brojnu podršku, među kojima su svakako najglasnije bile brojne poznate Hrvatice, regionalne zvijezde poput Jelene Karleuše, ali i jedan poznati Hrvat - komičar Mario Petreković. 'Mi smo tu', jasno joj je poručio.

Jelena Karleuša

'Lutko lijepa, draga, mila i dobra, bori se za sebe u inat svih balkanskih mrzitelja žena. Bori se za svoje dijete jer ti mu to kao majka duguješ, bori se. Točka. Glavu gore i ne daj na sebe. Nikada nikome. Budi primjer svome djetetu za borbu u životu. Svatko tko ti riječ kaže, svatko tko se drzne baviti tvojim novcima, tvojim privatnim stvarima, tvojim životom i tvojim novčanikom - neka puši ku*ac. Nisi dužna nikome se opravdavati ili objašnjavati. Pogotovo ne da na ovim prostorima, gdje su žene građani drugog reda, gdje mediji i muškarci brutalno gaze sve žensko, gdje je čak i žena ženi vuk. Borba, draga, lijepa i pametna. Glavu gore jer je život jedan!', napisala joj je Jelena, a Nikolina joj je poručila: 'Ljubim te… ti si isto lavica na Balkanu i sve znaš!'

Fani Stipković

'Oduvijek si bila inteligentna, pametna, veliki radnik, borbena, divna majka i predivna, top žena. Komentari drugih ljudi govore više o njihovim životima, nego o tebi zato glava gore i idemo naprijed. Uz tebe smo', napisala joj je Fani Stipković. 'Ljubim', kratko joj je poručila Nikolina.

Fani Stipković pružila je podršku Nikolini Ristović
Instagram 

Snježana Schillinger

'Maco, ovu dramu Krleža ne bi ovako kao fikciju opisao, ali ja znam da ćeš ti to izdržati i ostati jaka i dostojanstvena! Dat će ti Bog snage. Nekim ljudima bol pomuti razum jer za postupke Uninog djeda ne postoje razumno objašnjenje, na kraju dana on je sada samo Unin djed i to bi trebao biti! Nije više ni svekar ni nažalost Vidojev otac pa zar tu ulogu ne može prihvatiti ljudski?!', poručila joj je prijateljica Snježana, a brzo joj je stigao Nikolinin odgovor: 'Hvala maco, svjesna sam toga... znamo tko, nažalost, nije...'

Nina Badrić

Nek ti Bog da snage za svaku borbu. Šaljem ti veliki zagrljaj i vjetar u leđa', rekla joj je Nina, a Nikolina joj odgovorila: 'Hvala ljube, grlim.'

Nina Badrić poslala je podršku Nikolini Ristović
Instagram 

Ida Prester

'Na ovim prostorima se uspjeh i ljepota ne praštaju. A posebna poslastica je cipelariti žene kada su na dnu.

Internet su preplavili otrovni komentari koji se raduju Nikolininoj sudbini i žele je vidjeti na ulici. Riječ je o ženi koja je upravo ostala bez muža s malim djetetom, ženi kojoj društvo odriče pravo na imovinu nazivajući je sponzorušom pa i gore. To sve govori o nama samima. I još jedna važna stvar koju ću vam reći iz prve ruke jer sam Nikolinina prijateljica i družila sam se često s cijelom obitelji. Vidoje je Nikolinu i Unu OBOŽAVAO. Sigurna sam da to sve zna i gospodin svekar. Zašto ovo sve sad radi Nikolini i to javno, sasvim je nevjerojatno. Što bi Vidoje na ovo rekao? Tužna je to uspomena na sina jedinca. Nikolina, drži se, proći će i to. Tu smo za tebe i za Unu', poručila joj je pjevačica i voditeljica.

Ida Prester poslala podršku Nikolini Ristović
Dražen Kokorić 

'Ti si ljubav', poručila je Nikolina prijateljici i iako mnogi nisu znali za to prijateljstvo, Ida je u ekskluzivnom razgovoru za Story.hr otkrila kako one imaju puno toga zajedničkog, a spojila su ih djeca u Beogradu, jer je Idin sin vršnjak Nikolinine Une Sofije.

Tatjana Dragović

'Vidoje je bio moj prijatelj, čovjek koji je neizmjerno volio Unu, Mateu i obožavao Nikolinu. Nikada nisam srela muškarca koji je sa tolikim divljenjem pričao o svojim curama, doslovce bi za njih okrenuo čitav svijet i sada bi ih zaštitio od ovolike nepravde kada bi samo mogao.

Zato je ovo toliko tužno, on nikada NIKOME ne bi dozvolio da se na ovaj način odnosi prema njegovom najsvetijem…njegovoj Nikolini i Uni. Zato ne griješite dušu, krivi ste već i kad samo pomislite da imate pravo zabadati nos ili imati neko svoje mišljenje o situaciji o kojoj ne znate apsolutno ništa', poručila je Tatjana ispod Nikolinine posljednje objave na Instagramu. 'Hvala ti, ljubavi... Znači mi', odgovorila joj je Nikolina.

Paola Valić Bekić

'Zato jer Hrvati nemaju pametnija posla nego da se bave tuđim životima, a osim toga: strašno se ne mogu pomiriti s lijepim i pametnim ženama, onda mora da je kurva, sponzoruša, droca i ostalo...', poručila joj je Paola i dobila crveno srce.