Ida Prester komentirala je situaciju u kojoj se našla voditeljica Nikolina Pišek nakon iznenadne smrti supruga Vidoja.

Uvijek iskrena pjevačica nije birala riječi kako bi izrazila ogorčenost oko toga kroz što Nikolina mora prolaziti kada su u pitanju komentari javnosti.

'Na ovim prostorima se uspjeh i ljepota ne praštaju. A posebna poslastica je cipelariti ŽENE kad su na dnu.

Internet su preplavili otrovni komentari koji se raduju Nikolininoj sudbini i žele je vidjeti na ulici. Riječ je o ženi koja je upravo ostala bez muža s malim djetetom, ženi kojoj društvo odriče pravo na imovinu nazivajući je sponzorušom, pa i gore. To sve govori o nama samima.

I još jedna važna stvar koju ću vam reći iz prve ruke, jer sam Nikolinina prijateljica i družila sam se često s cijelom obitelji. Vidoje je Nikolinu i Unu OBOŽAVAO.

Toliko da je jurio iz Beograda na dan samo da poljubi Unu i donese joj kolače koje voli.

Toliko da je zajedno s Nikolinom izgradio kuću u drugoj zemlji koja će im biti novi dom.

Toliko da kad mu je jedne noći zvučala čudno na telefon, digao cijeli Zagreb na noge u 2 ujutro i u zadnji tren od trovanja spasio život ženi i kćerkici. Vozio je panično tu noć iz Beograda i stigao ujutro u bolnicu prestravljen i uplakan. Sjećate li se toga, mediji i komentatori? Kad je Vidoje bio heroj svoje obitelji, kad ste slavili njihovu ljubav? Nisu ti naslovi tako davno bili...

Vidoje i Nikolina Ristović su se vjenčali 2013. i dobili kćer
Robert Gašpert 

Sigurna sam da to sve zna i gospodin svekar. Zašto ovo sve sad radi Nikolini, i to javno, sasvim je nevjerojatno. Što bi Vidoje na ovo rekao? Tužna je to uspomena na sina jedinca.

Nikolina, drži se, proći će i to. Tu smo za tebe i za Unu', poručila joj je pjevačica i voditeljica koja je bila na Vidojevom sprovodu u Beogradu.

Podsjetimo, voditeljica se našla se u žestokoj svađi sa svekrom Viktorom Ristovićem, i to zbog imovine. Vidojev otac Viktor, poznatiji kao Miša Grof, ustrajan je u tome da Nikolina ne treba dobiti ništa od Vidojeve imovine jer je to sve, tvrdi, njegovo.

'Sva moja obraćanja Vidojevom ocu u pogledu imovine su bila usmjerena isključivo na ostvarivanje zakonskih nasljednih prava koje moj svekar meni i mojoj i Vidojevoj kćeri nažalost grubo uskraćuje, što se i vidi iz njegove izjave koju ste objavili. Otac moga supruga nije njegov zakonski nasljednik te nema nikakva prava raspolagati Vidojevom imovinom koju je neosnovano prisvojio', istaknula je zgrožena Nikolina za srpske medije.

Miša Grof na Novom groblju u Beogradu
Kurir/Nenad Kostić 

'Gospodin Ristović je i u ovim trenucima toliko dobro raspoložen da ima snage da uz smijeh govori o posebnoj hotelskoj sobi za moje pse, što je naravno potpuna neistina. Vidojeva i moja kći je došla u Beograd s povrijeđenom nogom zbog svoje potrebe da se na 40-dnevnom pomenu oprosti od svog oca. Žao mi je što moj svekar u tako teškom trenutku za svoju unuku nije smatrao potrebnim da mi pomogne oko liječnika za nju, kao ni što u ovim tužnim danima ne poštuje Vidojevo dostojanstvo ni dostojanstvo njegove najbliže obitelji o kojoj se Vidoje tijekom života s ljubavlju brinuo', dodala je neutješna voditeljica.

'Nikada se nisam nadala da ću postati regionalni fenomen. Niti da će se pozicija žena na Balkanu iščitavati kroz moju situaciju. Ali, da, tu smo... Kažem 'tu smo' jer mi je inbox pun stravičnih priča žena koje su prolazile isto šikaniranje, a njihova borba za djecu je predstavljena kao nepoštovanje obitelji preminulog.

Dobra udovica je samo mrtva udovica. Djeca su nebitna, greška koja se dogodila putem… 'Greška' koju je moj suprug obožavao i kojoj je skidao zvijezde s neba. Ne smijem napisati što bi učinio da zna za postupke svoga oca, kažnjivo je samo i napisati.

No, istina je kao voda, pronađe put i kroz neprobojne gudure i izađe bistra i čista na svjetlo dana. I kada govoriš istinu, ne moraš razmišljati što si kome rekao, svima govoriš isto', napisala je Nikolina uz najnoviju fotografiju na Instagramu.

Više fotografija bivšeg para pogledajte u galeriji.

Karmela Prpić, Instagram Nikolina Ristović i Vidoje Ristović vjenčali su se 2013. godine