Posljednji dani za domaću voditeljicu Nikolinu Ristović sve su samo ne laki. Nakon što je iznenada preminuo njen suprug Vidoje Ristović, našla se u žestokoj svađi sa svekrom Viktorom Ristovićem. Razlog - imovina. 

Kako to i inače biva, u javnosti i medijima javljaju se dvije strane, a svako zauzima svoju kada je u pitanju odvajanje poznatih osoba, na koji god to način bilo.

Nikolina Ristović na sprovodu Vidoja Ristovića
Amir Hamzagic/ATAImages 

Srpski mediji tvrde da Nikolina ne može podmiriti kredite u ukupnom iznosu od oko 6 milijuna kuna za luksuznu kuću koju su Vidoje i ona kupili u Zagrebu. Vidojev otac Viktor ustrajan je pak u tome da Nikolina ne treba dobiti ništa od Vidojeve imovine jer je to zapravo, tvrdi, njegovo.

'Jednostavno ću vas pitati, možemo li vi i ja sada dijeliti vašu imovinu? Ne možemo! Pa ne može ni ona dijeliti moju imovinu! Kako, dovraga, može dijeliti moju djedovinu? Naslijedio sam kuću u centru grada, 18 stanova u Cvijićevoj koja je restitucijom oduzeta mom djedu i vraćena meni. Naslijedio sam grobnicu na Novom groblju vrijednu pola milijuna eura koja je izrađena od mramora i bronce. A sad, kako bi sa mnom dijelila imovinu mog djeda i oca, moje majke? Ona bi trebala dijeliti, što bi trebala dijeliti, ja ništa ne razumijem?!' poručio je Viktor, pišu srpski mediji. 

Nikolina Ristović i Vidoje Ristović zajedno su dobili kćer Unu Sofiju
Instagram 

Nikolina, s druge strane, tvrdi da se Viktoru obraćala samo u jednom pogledu.

'Sva moja obraćanja Vidojevom ocu u pogledu imovine su bila usmjerena isključivo na ostvarivanje zakonskih nasljednih prava koje moj svekar meni i mojoj i Vidojevoj kćeri nažalost grubo uskraćuje, što se i vidi iz njegove izjave koju ste objavili. Otac moga supruga nije njegov zakonski nasljednik te nema nikakva prava raspolagati Vidojevom imovinom koju je neosnovano prisvojio', istaknula je.

Ipak, oko cijele se situacije podignula bura, a tragičan slučaj je postao sve samo ne tragičan na kojemu sudjeluju gotovo pa svi, makar samo i svojim komentarima sa strane. Upravo se zato Nikolina odlučila obratiti svojim pratiteljima na temu koja već tjednima puni regionalne medije.

'Nikada se nisam nadala da ću postati regionalni fenomen. Niti da će se pozicija žena na Balkanu iščitavati kroz moju situaciju. Ali, da, tu smo... Kažem 'tu smo' jer mi je inbox pun stravičnih priča žena koje su prolazile isto šikaniranje, a njihova borba za djecu je predstavljena kao nepoštovanje obitelji preminulog.

Dobra udovica je samo mrtva udovica. Djeca su nebitna, greška koja se dogodila putem… 'Greška' koju je moj suprug obožavao i kojoj je skidao zvijezde s neba. Ne smijem napisati što bi učinio da zna za postupke svoga oca, kažnjivo je samo i napisati.

No, istina je kao voda, pronađe put i kroz neprobojne gudure i izađe bistra i čista na svjetlo dana. I kada govoriš istinu, ne moraš razmišljati što si kome rekao, svima govoriš isto', napisala je Nikolina uz najnoviju fotografiju.

Više fotografija Nikoline i Vidoja Ristovića, pogledajte u našoj galeriji. 

Karmela Prpić, Instagram Nikolina Ristović i Vidoje Ristović vjenčali su se 2013. godine