Elon Musk u tajnosti je postao otac blizanaca.

Shivon Zilis, jedna od njegovih glavnih rukovoditeljica u Tesli, krajem prošle godine u studenom, tvrdi novi izvještaj Business Insidera, rodila je blizance.

Shivon Zilis rodila je blizance Elonu Musku
Profimedia 

Business Insider izvještava da su Musk (51) i Zilis (36) podnijeli zahtjev za promjenu imena blizanaca kako bi 'imali očevo prezime i sadržavali majčino prezime kao dio srednjeg imena'.

Elon Musk postao je otac po deseti put
Profimedia 

Naredbu je navodno odobrio sudac iz Austina u Texasu u svibnju, iako imena djece ostaju nepoznata.

Prema Business Insideru, blizanci su rođeni samo nekoliko tjedana prije nego što su Musk i sada bivša Grimes dobili svoje drugo dijete, djevojčicu po imenu Exa Dark Sideræl, putem surogata u prosincu 2021. Također imaju zajedničkog dvogodišnjeg sina X Æ A-Xii.

Musk, koji trenutno hoda s glumicom Natashom Bassett, dijeli djecu i sa bivšom suprugom Justine Wilson.

Elon Musk trenutno hoda s glumicom Natashom Bassett
Profimedia 

Justine i Musk nakon što su se vjenčali u siječnju 2000., dobili su sina Nevadu Alexandera 2002. Nevada je tragično umro od sindroma iznenadne smrti dojenčadi, ili SIDS-a, sa samo 10 tjedana.

Musk je objasnio svoj pristup očinstvu u intervjuu za New York Times 2020., priznajući da ne igra istaknutu ulogu u životima svoje djece dok su mala.

Elon Musk priznao je da ne igra istaknutu ulogu u životima svoje djece
Profimedia 

'Trenutno ne mogu puno učiniti. Grimes trenutno ima puno veću ulogu od mene', rekao je o svojoj tadašnjoj partnerici.

'Kad klinci narastu, bit će više uloga za mene', objasnio je tada. 'Mislim da jednostavno radim ono što sam radio sa svojom drugom djecom.'

Podsjetimo, u javnost je nedavno procurila vijest da je 18-godišnji Elona Muska Xavier podnio sudu zahtjev za promjenom svog spola iz muškog u žensko te je tražio da mu se makne očevo prezime. 'Više ne živim niti želim biti u srodstvu sa svojim biološkim ocem na bilo koji način, oblik ili u bilo kakvoj formi', istaknuo je Xavier koji kao i njegova braća izbjegava pojavljivanja u javnosti.

Sin Elona Muska Xavier promijenio je spol
Profimedia 

Kako je pisao Daily Mail, predao je papirologiju u Santa Monici 18. travnja i želi da ga se počne oslovljati pod imenom Vivian Jenna Wilson. Transrodni tinejdžer je objasnio kako želi nositi prezime svoje majke kako bi se distancirao od oca.

Ipak, nije otkrio prima li kakvu financijsku potporu od tate Elona, čije se bogatstvo procjenjuje na 213 milijardi dolara, a nije rekao ni hoće li ubudući odbiti novčanu pomoć svog oca. Musk se zasad nije oglasio o potezu svog sina, a zasad se ne zna je li mu Xavier najavio da će to učiniti.

Xavier Musk podnio je zahtjev za promjenom roda i imena
Profimedia 

Inače, Elon je s bivšom suprugom, spisateljicom Justine Wilson (49) dobio blizance Xaviera i Griffina te trojke, 16-godišnje Damiana, Saxona i Kaija. Nekadašnji supružnici su dobili i sina Nevadu, koji je preminuo 2002. godine u desetom tjednu života od sindroma iznenadne smrti.

Elon Musk i Talulah Riley dva puta su stali pred oltar
Profimedia 

Milijarder je ostavio Justine nakon osam godina braka zbog glumice Talulah Riley (36) kojom se ženio čak dva puta.

'U kasno proljeće 2008. godine moj suprug Elon Musk zatražio je razvod nakon osam godina braka i petero djece. Šest tjedana kasnije, poslao mi je poruku da se zaručio s prelijepom britanskom glumicom Talulah Riley koja je u ranim dvadesetima i koja se zbog njega preselila u Los Angeles. Tada sam pomislila da se moj život s tim muškarcem pretvorio u klišej', rekla je Justine.

U galeriji pogledajte više fotografija Elona Muska.

Profimedia Elon Musk je u vezi s glumicom Natashom Bassett