Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MUSK SA SINOVIMA POSJETIO PAPU: Na fotografijama je i Xavier koji će uskoro postati žena i odreći se oca

Autor Ena Domić Čaldarević

Milijarder Elon Musk pohvalio se sastankom s papom Franjom, no najviše pozornosti ukrao je njegov sin Xavier koji želi promijeniti spol.

 Elon Musk sa sinovima kod Pape Izvor: Twitter

Milijarder i poduzetnik Elon Muska posjetio je papu Franju sa svoja četiri sina.

Kako je objasnio pored fotografije na Twitteru, susret se dogodio u petak, a milijarder je istaknuo kako je veoma počašćen što je imao tu priliku.Ipak, Vatikan se još uvijek nije oglasio o svemu.

Naime, Musk nije bio na službenoj listi posjetitelja pa se čini kako je susret bio privatnije prirode. Prema pisanju talijanskih medija, izvršni direktor Tesle i SpaceX-a i papa razgovarali su o tehnologiji i kako bi ona mogla pomoći ljudima u budućnosti. Susret se odvio u domu sv. Marte.

Podsjetimo, osim po idejama i milijunima na računu, najbogatiji čovjek na svijetu, Elon Musk, poznat je i po turbulentnom ljubavnom životu. Iza njega su tri braka i tri razvoda, od toga dva s istom ženom, lijepom glumicom Talulah Riley.

Osim toga, Musk ima čak sedmero djece, od kojih je pet (blizance Xaviera i Griffina te trojke Kaija, Saxona i Damiana) dobio u prvom braku s Justine Musk, s kojom je u braku bio osam godina, a dvoje djece (X AE A-XII i Exu Dark Sideræl) ima s kanadskom glazbenicom Grimes.

 Justine Musk je bivša supruga Elona Muska Izvor: Profimedia

S Justine je dobio još jedno dijete, sina Nevadu, koji je preminuo kad mu je bilo samo 10 tjedana od sindroma iznenadne smrti dojenčadi.

 Xavier Musk, Vivian Jenna Wilson, transrodni sin Elona Muska Izvor: Profimedia

Svoju djecu, osobito onu iz prvog braka, Musk drži podalje od očiju javnosti, a oni sami rijetko istupaju i čini se da im je draže držati se podalje od medija. Međutim, posljednjih su se dana svi svjetski mediji raspisali o njegovom 18-godišnjem sinu Xavieru koji je odlučio, ne samo postati žena, već se i otarasiti očeva prezimena i preuzeti majčino.

'Više ne živim niti želim biti u srodstvu sa svojim biološkim ocem na bilo koji način, u bilo kakvom obliku ili u bilo kakvoj formi', istaknuo je Xavier koji je za sebe odabrao ime Vivian Jenna Wilson.

 Kako izgleda Xavier Musk transrodni sin Elona Muska Izvor: Profimedia

Ipak, nije otkrio prima li kakvu financijsku potporu od tate Elona, čije se bogatstvo procjenjuje na 213 milijardi dolara, a nije rekao ni hoće li ubuduće odbiti novčanu pomoć svog oca.

Musk se dosad nije oglasio o potezu svog sina, a ne zna se niti je li mu Xavier najavio da će to učiniti. O transrodnosti se milijarder jednom oglasio, a tada je kratko poručio: 'Apsolutno podržavam trans ljude, ali sve ove zamjenice su estetska noćna mora.'

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image