Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U BRAKU S MUSKOM IZGUBILA JE NAJVRIJEDNIJE: Prva supruga Elona Muska progovorila o sinovoj transrodnosti

Autor Jelena Mileusnić

Justine Musk, prva supruga Elona Muska s njim je prošla najteže dane, a sad se oglasila o sinovoj transrodnosti.

 Justine Wilson je prva supruga Elona Muska Izvor: Profimedia

Cijeli svijet obišla vijest da sin jednog od najbogatijih ljudi na svijetu, Elona Muska, namjerava promijeniti spol što je zatražio sudskim putem, a istovremeno je zatražio i da mu se makne očevo prezime.

'Više ne živim niti želim biti u srodstvu sa svojim biološkim ocem na bilo koji način, oblik ili u bilo kakvoj formi', istaknuo je Xavier koji kao i njegova braća izbjegava pojavljivanja u javnosti. Od sad, prenosi Daily Mail, želi da ga se oslovljava kao Vivian Jenna Wilson. Transrodni tinejdžer je objasnio kako želi nositi prezime svoje majke kako bi se distancirao od oca.

 Elon Musk sa svojom djecom Izvor: Instagram

Musk se zasad o ovome nije oglašavao, ali oglasila se njegova bivša supruga Justine Wilson, s kojom je Elon, osim Xaviera i njegovog brata blizanca Griffina dobio i trojke koji danas imaju 16 godina: Damiana, Saxona i Kaija. Bivši supružnici su dobili i sina Nevadu, koji je preminuo 2002. godine u desetom tjednu života od sindroma iznenadne smrti.

Majka je podršku sinu koji želi postati kći pokazala putem objave na Twitteru, a nedavno je snimljena prvi put nakon što se doznalo za Xavierovu želju da promijeni spol i ime, dok je šetala psa. U svojoj objavi nije precizno istaknula o čemu se radi, ali se na temelju razgovora koji je prenijela može zaključiti da se radi o Xavieru.

‘Imao sam čudno djetinjstvo’, rekao mi je moj 18-godišnjak. ‘Ne mogu vjerovati da djelujem ovako normalno’

Rekla sam: ‘Jako sam ponosna na tebe’.

‘Ja sam ponosan na sebe’

Podsjećamo, Elon i Justine vjenčali su se 2000. godine, a razveli osam godina kasnije, kad ju je ostavio zbog glumice Tallulah Riley. Justine, koja je zadržala njegovo prezime, kasnije napisala članak za Marie Claire u kojem je govorila o njihovom braku, a Elona nije baš prikazala u dobrom svjetlu, navodeći da ju je ismijavao, stavljao pod veliki pritisak i ignorirao njene želje.

 Elon Musk ostavio je prvu suprugu Justine Wilson zbog Talulah Riley Izvor: Profimedia

'U kasno proljeće 2008. godine moj suprug Elon Musk zatražio je razvod nakon osam godina braka i petero djece. Šest tjedana kasnije, poslao mi je poruku da se zaručio s prelijepom britanskom glumicom Talulah Riley koja je u ranim dvadesetima i koja se zbog njega preselila u Los Angeles. Tada sam pomislila da se moj život s tim muškarcem pretvorio u klišej', otkrila je tada.

Dodala je da je ona bila njegova 'starter supruga' objasnivši što pod time misli. Naime, upoznali su se dok je Elon još uvijek bio student, a ona je uz njega bila kroz sve uspone i padove da bi je on na kraju zamijenio 'novim modelom'. Napisala je i kako je zbog ugovora, koji je potpisala dva mjeseca nakon vjenčanja, ostala bez ičega što je stekla u braku.

 Justine Musk progovorila je o transrodnosti sina kojeg je dobila s Elonom Muskom Izvor: Profimedia

'Rekao mi je da moramo otići kod odvjetnika koji će nam pomoći oko financijskog sporazuma na kojem u njegovoj kompaniji inzistiraju. Kada sam ga pogledala u čudu, rekao je da nije riječ o predbračnom ugovoru', otkrila je.

No, upravo se o takvom ugovoru radilo. Potpisala ga je u neznanju, a potpisom se odrekla prava koja su joj pripadala kao zakonitoj supruzi. Dobila je samo obiteljsku vilu u Los Angelesu koju će naslijediti njezina djeca. Uz to, potpisala je i da se ništa što su izrekli za vrijeme braka kao i nikakve scene ne smiju spominjati u sudskim procesima.

'Potpisala sam jer sam mu slijepo vjerovala. Čemu brak ako mu ne vjerujem? Bili smo srodne duše. Vjerovala sam da se nikada nećemo rastati. Život bez njega bio mi je nezamisliv', dodala je.

S godinama je postala nesretna žena jer je Elon prestao biti muškarac u kakvog se zaljubila. S porastom bogatstva, on je postao sve zahtjevniji prema njoj. Tjerao ju je da postane 'trofejna plavuša' - da posvijetli kosu, posveti više vremena izgledu i dražesno se smiješka.

Danas, kaže, ne žali za razvodom jer joj je život napokon ljepši.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image