Pjevačica Senida Hajdarpašić, poznatija jednostavno kao Senidah, sve je popularnija na regionalnoj glazbenoj sceni.

Glazbom se počela baviti prije više od 12 godina, a prvi singl koji je izbacila zove se 'Pustinjom'. Ubrzo nakon toga postaje članica grupe MUFF s kojima i danas stvara.

Fotografija koju je objavila na svom Instagramu seže ipak puno dalje od toga. Senidah je svojim fanovima na Instagramu odlučila pokazati kako je izgledala prije 21 godinu dok još nije mogla ni sanjati današnju slavu.

‘Prvi dan ljeta 21 godinu kasnije’, napisala je kratko uz fotografiju iz mladosti. Senida je ovog travnja napunila 37 godina što znači da na fotografiji ima samo 16 godina.

Uz fotografiju su se brzo zaredali komplimenti njenih fanova.

‘Preslatko’, ‘Wow’, ‘Kako si lijepa’, ‘Bila i ostala prelijepa’, ‘Lijepa i tad i sad’, ‘Bomba’, pisali su joj obožavatelji.

Podsjetimo, Senidah se regionalnu scenu probila 2018. godine, a prva za kojom je publika poludjela je veliki hit 'Slađana'. Iste godine snimila je i duet s reperom Cobyjem '4 strane sveta' – za potrebe filma 'Južni vetar'.

Početkom 2019. godine osvojila je MAC (Music Awards Ceremony) glazbenu nagradu, zato što je pjesma 'Slađana', prema glasovima publike bila najbolja hip-hop pjesma u prethodnoj godini. Sredinom 2019. godine objavila je i album 'Bez tebe'.

Tako je pjevačica počela redati uspjeh za uspjehom pa je 2021. snimila duet 'Dođi' s popularnim Dinom Merlinom, koji je vrlo brzo pronašao put do srca publike.

Ruku pod ruku s velikim Merlinom stigla je i na Jana Story Hall of Fame u novom velebnom prostoru Američkog paviljona Stil Event na Zagrebačkom velesajmu, a tom su nam prilikom otkrili možemo li od njih u budućnosti očekivati još neku suradnju.

Senidah i Dino Merlin na Story Hall of Fameu 2022.
Robert Gašpert 

'Mi stalno nešto zajedno radimo. Dino meni svira, ja ga volim slušati, ali evo, lagano', rekla je Senidah na što je Dino nastavio.

'Nećemo više raditi duete, ne može tako. To je jednom. Mi se jako lijepo družimo, jako volim njezin talent. To je potpuno novi brend, novo otkriće posljednjih godina za cijeli svijet koji razumije što ona pjeva. Osvježila je scenu i vrlo je drugačija', zaključio je Dino.

Još fotografija Senidah pogledajte u galeriji: 

Instagram Senidah je jedna od najpopularnijih pjevačica u regiji.