Prošli utorak održan je jedan od najglamuroznijih društvenih događaja u Hrvatskoj - Jana Story Hall of Fame u novom velebnom prostoru Američkog paviljona Stil Event na Zagrebačkom velesajmu.

Hrvatska inačica dodjele Oscara održala se 9. godinu zaredom, a tema ovogodišnjeg Story Hall of Famea bila je 'Story slavi 20', odnosno slavlje dva desetljeća medijskog brenda Story u Hrvatskoj.

Prisutna su bila najveća imena domaće, ali i regionalne javne scene, a među njima na glamurozni crveni tepih stigli su i Dino Merlin te Senidah koji su ujedno dobili nagradu u kategoriji Najbolji duet powered by Belodore - House of essence za pjesmu 'Dođi'.

Kratko smo s njima porazgovarali na crvenom tepihu, a otkrili su nam možemo li od njih u budućnosti očekivati još neku suradnju.

'Mi stalno nešto zajedno radimo. Dino meni svira, ja ga volim slušati, ali evo, lagano', rekla je Senidah na što je Dino nastavio.

'Nećemo više raditi duete, ne može tako. To je jednom. Mi se jako lijepo družimo, jako volim njezin talent. To je potpuno novi brend, novo otkriće posljednjih godina za cijeli svijet koji razumije što ona pjeva. Osvježila je scenu i vrlo je drugačija', zaključio je Dino.

VIše fotografija s ovogodišnjeg glamuroznog Jana Story Hall of Famea, pogledajte u našim galerijama. 

Story Story HOF 2022. party, prvi dio

Story, Robert Gašpert Story Hall of Fame, drugi dio

Story Story Hall of Fame, treći dio