Kolumbijska glazbena zvijezda Shakira u posljednje je vrijeme u središtu medijskih napisa zbog prekida 11-godišnje veze s nogometašem Gerardom Piqueom.

Naime, nogometaš je navodno imao aferu s 22-godišnjom studenticom koja je radila kao hostesa u Barceloni, a prije nekoliko je dana u medijima završila i njegova fotografija s misterioznom plavušom na zabavi u Stockholmu. Do toga je došlo nakon što se vlasnica restorana i influencerica Katrin Zytomierska naljutila na Piquea jer je odbio njezinu molbu da joj pozdravi sina koji obožava nogomet.

Fotografiju možete pogledati ovdje.

Shakira i Gerard Pique prekinuli su 11-godišnju vezu
Profimedia 

Zbog toga je podijelila Gerardovu fotografiju na svom Instagram profilu koji je privatan i prati je više od 170.000 ljudi te ga je nazvala gubitnikom, a njezina objava je brzo postala viralna. Na slici se može vidjeti da je nogometaš, koji ima kapuljaču na glavi, s plavušom koja na glavi ima ružičastu kapu. 

Zbog svih događaja bivši par se nalazi pod budnim okom paparazza koji prate svaki njihov korak. Tako su sada pjevačicu uslikali u šetnji sa sinovima Milanom i Sashom. Lice je prekrila naočalama, a uz smeđe kaubojke, nosila je kratke traper hlačice i plavu košulju na cvjetiće.

Shakira i Gerard Pique zajedno su dobili dva sina
Profimedia 

'Žao nam je što potvrđujemo da se rastajemo. Za dobrobit naše djece, koja su naš najveći prioritet, molimo da poštujete njihovu privatnost. Hvala vam na razumijevanju', pisalo je u Shakirinoj službenoj izjavi o prekidu koju je prenio magazin Hello!.

Više fotografija bivšeg para, pogledajte u našoj galeriji. 

Profimedia Shakira i Gerard Pique upoznali su se 2010. godine