O odnosu Jelene Đoković s majkom njenog supruga Novaka Đokovića, Dijanom Đoković, godinama je predmet interesa medija i javnosti.

Već se dugo vremena nagađa da taj odnos nije baš dobar, a to je dala naslutiti i sama Dijana koja je ponekad u svojim izjavama dala do znanja da joj se ne sviđaju neke stvari u tome kako Novak i Jelena odgajaju svoju djecu, a do razdora dolazi i po pitanju prehrane oko koje Jelena i Dijana imaju različite stavove.

'Normalno je i prirodno da je Jelena preuzela neke stvari, ne bi bilo dobro da se ja miješam u njihov život. Oni nažalost rijetko dolaze, stvorili su svoju obitelji i oazu, a Jelena određene stvari radi na svoj način. Dolazi do mimoilaženja, naročito po pitanju prehrane koju ne podržavam', ispričala je tako jednom prilikom Dijana.

Jelena Đoković navodno nije u dobrim odnosima s obitelji Novaka Đokovića
Profimedia 

'Jako sam sretna što imam unuke, što su mi podarili Stefana i Taru. Možda ne provodimo toliko vremena s njima koliko bismo željeli, ali to što provodim zaista mi puno znači i nekako me vraća u djetinjstvo, u period kada su moja djeca bila mala, kada sam možda nisam imala vremena igrati se s njima. Nisam ja tu da ih odgajam, to će reći mama i tata, ja sam tu da uživam u njima i možda ponekad prekršim neke stvari koje oni ne dopuštaju, ali o tome se radi', rekla je također.

Osim toga, dugo se priča da Jelena svekrvi zamjera izjavu u kojoj je Dijana rekla da nije očekivala da će Novak oženiti Jelenu.

Dijana Đoković i Jelena Đoković su se navodno pomirile
Profimedia 

'Kao mladić koji se bavio ovim poslom, nije imao vremena za zabavljanje. Više je bio na putu nego kod kuće. Upoznala sam mu jednu djevojku koja je bila odbojkašica iz Kraljeva, bili su klinci. Kasnije smo upoznali Jelenu. Kada su imali 18 godina nisam mislila da će se vjenčati. Bilo je vremena za sve, međutim, eto, pobio je to moje mišljenje i oženio se Jelenom' iskreno je ispričala Dijana za srpski Story.

Mnogima je upalo u oči da za vrijeme Novakovih mečeva gotovo nikad ne sjede jedna do druge, a kad god je to moguće, zaobilaze se u širokom luku, no čini se da im se odnos popravio. Naime, na fotografiji s Wimbledona vidi se kako je Novakova majka imala oduševljeno lice kad je tenisač dotrčao i snažno poljubio suprugu nakon osvajanja naslova.

Pomirile su se Jelena Đoković i Dijana Đoković
Instagram 

Priče o pomirenju svekrve i snahe postale su još glasnije nakon što je Novak objavio fotografiju s koncerta Dine Merlina u Crnoj Gori gdje je bio s majkom i suprugom. Na fotki njih troje nasmijano poziraju, svaka s jedne Novakove strane.

Fanovi se nadaju da je ova fotografija znak da su dvije najvažnije žene u Novakovu životu konačno zakopale ratne sjekire i da je njihov odnos napokon doživio poboljšanje.

Još fotografija Novaka i Jelene Đoković pogledajte u galeriji: 

Instagram Jelena i Novak Đoković u braku su osam godina