Tijekom Wimbledona primjećeno je da su Novak i Jelena Đoković stalno u društvu misteriozne žene, zbog čega su mediji počeli nagađati o kome se radi.

Jelena Đoković i Novak Đoković često su u društvu njegove menadžerice
Instagram 

Iako su svjetski mediji, gotovo uvijek, kada je u pitanju najbolji tenisač svijeta, željni senzacija, ovoga su puta ostali uskraćeni za senzacionalistički odgovor.

Novak Đoković poznat je po tome što ne prestaje raditi na sebi, ali i na usavršavanju svog tima. Kako bi mu karijera još dugo išla uzlaznom putanjom, Novak je odlučio više vremena provoditi sa svojom menadžericom, kako bi pojačali rad na njegovom imidžu.

Elena Capellaro je voditeljica odnosa s javnošću Novaka Đokovića, a Novaka je upoznala preko supruga Eduarda Artaldija, kada je Đoković prije deset godina potpisao ugovor sa Sergiom Tacinijem, talijanskom tvrtkom sportske opreme u kojoj je Artaldi radio.

'Praktički smo živjeli zajedno. Elena i ja smo se trudili stvoriti atmosferu koja mu je potrebna, znajući koliko vremena provodi putujući po svijetu, te da je odvojen od obitelji', rekao je svojedobno Artaldi.

Kate Middleton
Profimedia 

Novak trenutno sudjeluje na jednom od najstarijih teniskih turnira, Wimbledonu, a s tribina svoje favorite bodre mnoge zvijezde poput Kate Middleton i Toma Cruisea.

Kako izgleda menadžerica Elena Capellaro pogledajte u galeriji.

Profimedia Jelena Đoković i Elena Capellaro