Posljednjih se godina puno piše o tome da se supruga i majka Novaka Đokovića, jednog od najslavnijih tenisača svijeta, ne slažu baš najbolje.

Mnogima je tako u oči upalo da Jelenanije bila uz Novakovu obitelj dok je on boravio u karanteni u Australiji, a sukob između svekrve i snahe navodno je započeo jer je Jeleni zasmetalo kad je Dijana u jednom ranijem intervjuu rekla da se nije nadala da će je Novak oženiti.

'Kao mladić koji se bavio ovim poslom, nije imao vremena za zabavljanje. Više je bio na putu nego kod kuće. Upoznala sam mu jednu djevojku koja je bila odbojkašica iz Kraljeva, bili su klinci. Kasnije smo upoznali Jelenu. Kada su imali 18 godina nisam mislila da će se vjenčati. Bilo je vremena za sve, međutim, eto, pobio je to moje mišljenje i oženio se Jelenom' iskreno je ispričala Dijana za srpski Story.

Jelena Đoković navodno nije u dobrim odnosima s Novakovom majkom
Profimedia 

U istom je intervjuu Đokovićeva majka istaknula je da se ona i snaha u nekim slučajevima ne slažu.

'Normalno je i prirodno da je Jelena preuzela neke stvari, ne bi bilo dobro da se ja miješam u njihov život. Oni nažalost rijetko dolaze, stvorili su svoju obitelji i oazu, a Jelena određene stvari radi na svoj način. Dolazi do mimoilaženja, naročito po pitanju prehrane koju ne podržavam', izjavila je majka Novaka Đokovića.

Oko prehrane bi mogao nastati i novi sukob. Naime, poznato je da Jelena jako pazi na zdravu prehranu te da ne jede meso, ribu, mliječne proizvode, ni šećer, a odrekla se i glutena. Tako jedu i Novak i njihova djeca, ali ne i kad su kod bake, sudeći po onome što je Dijana rekla u emisiji 'Dok anđeli spavaju'.

Dijana je u emisiji govorila kakva je baka, a otkrila je da je prema unucima puno popustljivija nego njihovi roditelji.

Majka Novaka Đokovića progovorila je o odnosima
Profimedia 

'Jako sam sretna što imam unuke, što su mi podarili Stefana i Taru. Možda ne provodimo s njima onoliko vremena koliko bismo željeli, ali i ovo vrijeme koje provodim zaista mi puno znači i nekako me vraća u djetinjstvo, u period kada su moja djeca bila mala, kada možda nisam imala vrijeme za igru s njima. Nisam tu da ih odgajam, to će mama i tata raditi, tu sam da uživam u njima i možda ponekad razbijem neke stvari koje im ne dopuštaju, ali u tome je čar', rekla je Dijana Đoković.

Dijana je ispričala i da unuci obožavaju palačinke koje im ona sprema te da ih radije jedu nego bezglutensku verziju.

'Kad god ima vremena, pokušamo se vidjeti, otići na jezero, prošetati... Dolaze nam u kuću, da unuci osjete toplinu doma kod bake i djeda. Vole moje poznate palačinke. Uvijek se čuje: 'Bako, napravi nam palačinke!', i onda se natječemo: 'Koje ćete, bezglutenske ili normalne?', a Stefan kaže: 'Bako, normalne, pusti one bezglutenske'', ispričala je Dijana.

Obiteljske fotografije Novaka Đokovića pogledajte u galeriji: 

YouTube Neviđene obiteljske fotografije Novaka Đokovića