Manje poznati brat slavnog tenisača Marko Đoković trenutno ljetuje u Crnoj Gori s Novakom i Jelenom Đoković, a njima se predružila i njegova dugogodišnja djevojka Leti Tessari.

Inače, Marko živi u Marbelli gdje gradi karijeru na teniskoj akademiji. Iako Noletov mlađi brat dobro skriva privatni život, ranije su ga povezivali s teniserkom Carolinom Wozniacki, ali iako se brujalo o njihovom odnosu, to nije bilo službeno potvrđeno niti demantirano.

Prije nekoliko mjeseci šuškalo se da je Marko u tajnosti oženio svoju djevojku koja je brazilska dizajnerica. U vezi su već četiri godine.

'Ne znam odakle da počnem, kad pomislim na tebe, kad pričam o tebi, kad te gledam... ne znam odakle da počnem... jer moji osjećaji prema tebi, prema nama, ne počinju i ne završavaju se... Nemam riječi da izrazim što osjećam prema tebi i prema svim trenucima koje živimo zajedno... i volim pokušavati objasniti koliko je neobjašnjivo biti mi, svaki put kad pokušam, otkrijem nešto novo što osjećam prema tebi i opet... ne, znam odakle da počnem... jer moja ljubav prema tebi počinje svaki dan kao da je početak nečeg potpuno novog i neobjašnjivog... Za početak, mogu reći da te volim', napisala je u jednoj objavi na društvenim mrežama.

Zanimljivo je da su davne 2008. kamere snimile Marka s misterioznim crnkom na Novakovu meču, no identitet ljepotice nije poznat. 

Prije nekoliko godina su ga spajali s legendarnom tenisačicom Caroline Wozniacky. Službena potvrda nikada nije stigla pa se ni dan danas ne zna da li je u pitanju bio flert, veza ili ipak samo prijateljstvo.

Noletov mlađi brat također je pao u depresiju jer se, kada se bavio tenisom, nije plasirao u 500 najboljih tenisača svijeta. Stvar je bila gora jer je imao uz sebe svojeg brata koji je uspio biti najbolji u tome, a bio je i opsjednut svime što Novak radi kako bi i on jednog dana postigao barem približan uspjeh.