Nakon što ih već dulje vrijeme nismo vidjeli zajedno, glazbenika Nicka Jonasa i glumicu Priyanku Chopru paparazzi su uslikali zajedno na odmoru u Cabo San Lucasu gdje trenutno ljetuju. Tamo su stigli u društvu obitelji i prijatelja, a ovo im je i prvo ljeto s prinovom.

Naime, indijska ljepotica sretnu je vijest o bebici na Instagramu objavila u siječnju ove godine i tada otkrila da su kćerkicu Malti Marie dobili uz pomoć surogat majke.

Na Majčin su dan objavili i njezinu prvu fotografiju. 'Na ovaj Majčin dan ne možemo ne razmišljati o ovih posljednjih nekoliko mjeseci i kroz što smo se sve prošli, a znamo da su kroz isto prošli i mnogi ljudi... Nakon više od 100 dana na odjelu neonatalne intenzivne njege, naša djevojčica je konačno kod kuće', napisala je glumica tada.

Inače, Priyanku su dugo vremena pratile glasine o neplodnosti, dok su je neki osudili da je odabrala surogat majčinstvo zbog trenda u Hollywoodu kako glumice ne bi 'uništile' svoja tijela.

Nick Jonas i Priyanka Chopra zajedno su dobili kćer
Profimedia 

Par se vjenčao 2018. godine, a njihova raskošno slavlje koje je trajalo nekoliko dana pratio je cijeli svijet. Često dobivaju ružne komentare zbog razlike u godinama (Priyanka je deset godina starija), a iako biste rekli da im sigurno ne smeta, zapravo je itekako doprijelo do njih. 

'Ljudi su bili grozni prema nama i još uvijek su. Nevjerojatno mi je da kada okreneš situaciju i muškarac je stariji da nikoga nije briga za dobnu razliku nego im se čak to sviđa', rekla je jednom glumica. Mnogi pamte i članak koji je izašao samo nakon nekoliko dana nakon vjenčanja Priyanke i Nicka. 'Je li ljubav Priyanke Chopre i Nicka Jonasa stvarna?, bio je naslov, a autor je glumicu nazvao 'svjetskom umjetnicom prevare'.

Sada su ih u Meksiku paparazzi uslikali u opuštenom izdanju dok su zagrljeni i nasmiješeni šetali plažom.

Priyanka Chopra i Nick Jonas zajedno su dobili kćer
Profimedia 

I dok je Nick odabrao crnu kombinaciju koju su ponovno mnogi nazvali dječačkom, Priyanka je zablistala u žutom kompletu topa i suknje ispod kojeg je nosila i žuti badić. 

VIše fotografija lijepih supružnika, pogledajte u našoj galeriji. 

Profimedia Nick Jonas i Priyanka Chopra zajedno su dobili kćerkicu