Glumac Chris Pratt fotografiran je s obitelji na sajmu u Los Angelesu. Ono što je javnosti zapelo za oko jest da je s njim bio i njegov sin kojeg je dobio s holivudskom glumicom Anne Faris.

Chris Pratt s obitelji na sajmu
Profimedia 

A kako je slavni glumac zaslužio titulu 'najomraženijeg'? Naime, prošle je godine zahvalio supruzi Katherine Schwarzenegger što mu je rodila 'zdravo dijete', a ovu izjavu mnogi su protumačili kao javno blaćenje njegove bivše supruge Anne Faris koja mu je rodila sina Jacka (9) koji ima velike probleme sa zdravljem. Inače, Chris i Katherine imaju dvoje djece.

U komentarima su ga razapeli korisnici društvenih mreža nakon što je dobio novo 'zdravo' dijete.

'Sin Chrisa Pratta i Anne Faris rođen je s moždanim krvarenjem koje je ostavilo neizbrisive posljedice na njegovo zdravlje i pokretljivost. No, vrlo je važno da se sada hvali da konačno ima zdravo dijete. Chris Pratt je običan ološ', samo je jedan od komentara koji se tada mogao pročitati ispod sporne fotografije, a kritike su se samo redale.

Da stvar bude gora, glumac se tada pokušao opravdati, ali je izazvao još veći bijes, jer se njegovo 'pokajanje' više odnosilo na to što nije mogao trčati jer se zbog svega osjećao 'depresivno i tužno'. Bijes ljudi nije popuštao ni kada se saznalo da čeka drugo dijete s Katherine, a pojedinci su išli toliko daleko da su mu poručili da je 'karma ku**a te da 'moli Boga da ne doživi istu sudbinu s drugim djetetom'.

Chris Pratt i Katherine Schwarzenegger snimljeni u šetnji s kćerima
Profimedia 

Nedavno je konačno progovorio o izjavi zbog koje ga je svijet zamrzio.

'Rekao sam nešto u smislu: 'Nađi nekoga tko te gleda kao što moja žena gleda mene.' A onda sam rekao: 'Ali ja te volim. Tako sam zahvalan na svojoj ženi, dala mi je prekrasnu, zdravu kćer.’ A onda je izašla gomila članaka s naslovima: ‘To je strašno. Ne mogu vjerovati da bi joj Chris Pratt zahvalio za zdravoj kćeri kad mu se prvo dijete rodilo prerano. To je takva šamarčina njegovoj bivšoj ženi.’ Tada sam shvatio koliko je to sje*ano. Moj sin će to jednog dana pročitati. Ima devet godina. I to je urezano u digitalni kamen. Stvarno mi je je*eno žao. Plakao sam zbog toga', ispričao je u velikom intervjuu za Men's Health.

Više fotografija Chrisa Pratta pogledajte u galeriji:

Profimedia Chris Pratt i supruga Katherine Schwarzenegger su u braku od 2019. te imaju dvije kćeri