Bivši američki predsjednik Donald Trump (76) uvijek je 'skockan' u javnosti, no ovog puta je odlučio pokazati kako izgleda bez šminke.

Biznismen se pojavio prošlog četvrtka na turniru u golfu u privatnom klubu u New Jerseyju. Nosio je crne hlače, polo majicu i crvenu kapu s natpisom: 'Učinimo Ameriku opet velikom'.

Dok je Donald pokušavao ostvariti što bolji rezultat u golfu, mnogi su gledali u njegovo prirodno lice bez šminke. Nakon toga su se njegove fotografije počele dijeliti na društvenim mrežama.

Donald Trump bez šminke
Profimedia 

'Šminka i sprej za samotamnjenje čine čuda', 'Izgleda kao Darth Vader kada skine masku', 'Iako to ne odobravam, razumijem zašto koristi sprej za tamnjenje', 'Izgleda kao Gollum', 'Tu nalikuje osobi svojih godina. Vjerojatno nije imao vremena za šminku', 'Šminka bi mu se otopila na vrućini', 'Neka mu netko pomogne', 'Zapanjujuće je koliko izgleda starije', komentirali su njegovo prirodno izdanje.

Inače, Donald je nedavno s obitelji snimljen na sahrani Ivane Trump, svoje prve supruge. Njegova sadašnja supruga Melania Trump (52) iznenadila je dolaskom na posljednji ispraćaj, iako nikad nisu bile u lošim odnosima. Ipak, Ivana je često u intervjuima znala provući kako je zapravo ona prva dama Amerike dok je Donald bio američki predsjednik.

Melania se pobrinula da se priča o njoj zbog sahrane jer je došla odjevena kao filmska diva, a tako se i ponašala. Naime, cijelo vrijeme se skrivala u kapeli i nije željela izaći u povorku s Ivankom, koja je slika i prilika svoje pokojne majke.

Donald Trump pokazao svoj prirodni izgled na golf turniru
Profimedia 

Tako je bivša manekenka ponovno potaknula razmirice s Ivankom, a strani mediji godinama pišu da su u lošim odnosima. Ipak, trude se pristojno ponašati jedna prema drugoj u javnosti. Mnoge je zanimalo zašto Donaldova miljenica ne podnosi njegovu treću suprugu.

Stephanie Winston Wolkoff otkrila je detalje njihova odnosa u memoarima 'Melania and Me' i istaknula da između njih dvije postoji rivalstvo koje traje godinama. Melania ne može podnijeti Ivanku toliko da je htjela spriječiti 2016. da se pojavi na fotografijama s inauguracije njezinog supruga Donalda.

S druge strane joj se to nije moglo ni zamjeriti jer je Ivanka pokušavala kontrolirati cijeli raspored događaja kao da ona postaje američka predsjednica. I dok je sve namještala po svojoj želji, nitko joj se nije usudio suprotstaviti.

Melania Trump, Donald Trump, Ivanka Trump i Erik Trump bili su na sprovodu Ivane Trump.jpg
Profimedia 

'Melania je kao američka prva dama osjećala cijelo vrijeme da njena pokćerka pokušava zauzeti njezino mjesto i smatrala ju je smetnjom na putu onome što želi postići', objasnila je Stephanie.

Ivanka je oduvijek svoju maćehu podcjenjivala, a ona je nju nazivala zmijom. Jedan od razloga za njihov loš odnos je i Donaldov čudan odnos s kćeri. Naime, milijarder nikad nije skrivao da mu je Ivanka omiljena od petero djece, ali imao je i skandalozne izjave o njoj kakve se od jednog oca ne očekuju.

Američki mediji su često pisali o njihovoj bliskosti i da za nju baš uvijek ima vremena što ne vrijedi za ostatak obitelji. Govorilo se da imaju neprimjeren odnos, a javnost je ostala bez riječi kada je jednom rekao da bi bio u vezi s Ivankom da mu nije kći.

Fotografije Donalda i Melanije pogledajte u galeriji. 

Profimedia Donald i Melania Trump su u braku od 2005. i imaju sina