Adriana Ćaleta-Car objavila je na Instagramu niz fotografija sa proslave sestrinog 40. rođendana. Tako su njezini pratitlji mogli vidjeti koliko se obitelj zabavljala, ali i njezinu sestru te majku koje ne pokazuje često na druptvenim mrežama.

'Ima 40? Nema šanse! Volim te do mjeseca i natrag! Sretan rođendan sestro!', kratko je napisala.

Podsjetimo, Adriana i Duje svoje drugo sudbonosno 'da' izgovorili su u Dubrovniku prošlog mjeseca. Njihovi su gosti od početka slavlja objavljivali fotografije prekrasnog para i Adrianine lijepe vjenčanice, a pokazali su i isječak njihovog plesa. 

Duje i Adriana Ćaleta-Car vjenčali se drugi put
Pixsell/Grgo Jelavić 

Nakon ceremonije u crkvi, slavlje se nastavilo u dubrovačkoj tvrđavi Revelin. Mladence i goste zabavljali su omiljeni domaći pjevači Jole i Petar Grašo. Adriana se udala u nesvakidašnjoj vjenčanici čiji je gornji dio cijeli optočen kristalićima, a donji je dio bio asimetričan. Odabrala je buket od tulipana, a svoju je dugu kosu raspustila.

Nakon bajkovitog vjenčanja, otputovali su na medeni mjesec u New York. Otkrila je to lijepa Adriana na svom Instagramu.

Svoje prvo vjenčanje, uz najužu obitelj i prijatelje, Adriana i Duje imali su u Dubrovniku u svibnju prošle godine, i to tri mjeseca nakon što su se zaručili.

Nedugo prije drugog vjenčanja proslavili su prvu godišnjicu braka, a zajedno imaju sina Maura čije su krštenje početkom ove godine obilježili u jednom hotelu u Vodicama.

U galeriji pogledajte više fotografija lijepe Adriane.

Instagram Adriana Ćaleta-Car često dijeli fotografije s mužem Dujom Ćaleta-Carom i sinom Maurom.