Britanski Dail Mail 2017. ga je godine proglasio najzgodnijim liječnikom na svijetu.

Beograđanin Vasilije Vujović specijalizirao je estetsku kirurgiju, a kada pogledate njegove fotografije, odmah će vam biti jasno zašto žene diljem regije biraju upravo njega kada su plastične korekcije u pitanju. 

Upravo on trenutno uživa na našoj obali odakle već nekoliko dana dijeli fotografije na Instagramu. Najprije je posjetio Dubrovnik, potom je na red došla Korčula, zatim Hvar, a sada je na Storyju otkrio kako uživa na Murteru.

Vasilija na Instagramu prati nešto više od 220 tisuća obožavatelja, a prošle je godine porazgovarao i s nama. 'Oduvijek sam znao da ću biti kirurg jer me to najviše interesiralo, ali su me okolnosti navele da to bude plastična kirurgija. Svaka operacija, pa i ona najmanja, izazov je jer nosi sa sobom veliku odgovornost', rekao nam je kirurg tada.

Kada su ga mediji proglasili najljepšim doktorom na svijetu, porastao je interes za njegovim radom, što je i sam priznao. 'U početku je bilo interesantno slušati takve stvari, ali ja se ne snalazim baš najbolje kad se potegne ta tema. Ima dosta ljepših od mene, samo se možda ne fotografiraju', našalio se Vujović.

Ipak, nemoralnih ponuda je dobivao, a to je priznao i nama. 

'Već sam i naviknuo pomalo na njih, ali za neke čovjek mora imati jak želudac', rekao je tada. Ipak, na veliku žalost mnogih, Vasilije je u braku i ima sina. 

A zašto je ovaj plastični kirurg prozvan najzgodnijim liječnikom, pogledajte u našoj galeriji. 

Instagram Vasilije Vujović najzgodniji je srpski liječnik