Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dr. Vasilije Vujović za Story.hr

Najzgodniji doktor Balkana o sebi: 'Nisam zauzet, a ima i ljepših od mene'

Autor Ana-Marija Crnica
Autor Ana-Marija Crnica

Već sedam godina uspješno se bavi estetskom kirurgijom

Izvor: Instagram

Britanski Daily Mail prije nekoliko godina proglasio ga je najzgodnijim doktorom na svijetu. Vasilije Vujović, rođeni Beograđanin, specijalizirao je estetsku kirurgiju i već sedam godina uspješno radi u privatnoj poliklinici. O karijeri, aktualnostima u svijetu estetske kirurgije, o tome kako provodi slobodno vrijeme i je li zauzet, otkrio je dr. Vujović za Story.hr.

'Oduvijek sam znao da ću biti kirurg jer me to najviše interesiralo, ali su me okolnosti navele da to bude plastična kirurgija. Svaka operacija, pa i ona najmanja, izazov je jer nosi sa sobom veliku odgovornost', govori na početku razgovora Vujović.

Plastična kirurgija obuhvaća cijelo tijelo, pa samim tim nema određenih intervencija za neki spol. 'Nos je uglavnom najzastupljenija operacija kod svih', objašnjava plastični kirurg. Na pitanje je li trend operacija porasta u zadnjih nekoliko godina, dr. Vujović tvrdi kako se trend ne mijenja, no ipak sve ide u smjeru prirodnih i manjih korekcija.

'Svaki zahvat mi je izazovan, jer se maksimalno posvećujem svakom problemu, bilo da je riječ o nekoj kompliciranoj operaciji ili jednostavnijoj. Događalo mi se, mnogo puta, da pacijenti imaju određene ideje koje nisu dobre za njihovo zdravlje, ali je kirurg taj koji ih mora uputiti u ono što je dobro za njih, a što nije, odnosno što je anatomski ispravno i što nije. Potom se nađe neko kvalitetno rješenje', veli Vujović kod kojeg na operacije dolaze i brojne Hrvatice.

Slobodno vrijeme nastoji provesti u društvu s najbližim ljudima i prijateljima, opušteno i ispunjeno. 'Često treniram, najčešće u teretani, a obožavam i planinariti. To su mi ventili bez kojih ne bih mogao normalno funkcionirati', iskren je 32-godišnjak. 

Kada su ga mediji proglasili najljepšim doktorom na svijetu, priznaje, porastao je interes za njegovim radom. 'U početku je bilo interesantno slušati takve stvari, ali ja se ne snalazim baš najbolje kad se potegne ta tema. Ima dosta ljepših od mene, samo se možda ne fotografiraju', smije se Vujović.

Ipak, nemoralnih ponuda je dobivao prepun mu je inbox na Instagramu, s obzirom na to da ga na toj društvenoj mreži prati više od 200 tisuća ljudi. 

Za neke čovjek mora imati jak želudac

'Već sam i naviknuo pomalo na njih, ali za neke čovjek mora imati jak želudac', govori. Estetski kirurg, zaljubljenik u planinarenje i treniranje, slobodnog vremena ima sve manje, pa stoga ni ne čudi njegov odgovor na pitanje je li već pronašao svoju srodnu dušu. 'Nisam zauzet', poručio je doktor Vasilije Vujović.

Najčitanije

Najnovije