Glumački par Momčilo Otašević i Jelena Perčin jedan su od omiljenih, ali i najtajanstvenijih domaćih parova.

Tome u prilog ide činjenica da je crnogorski glumac tek sada po prvi put objavio njihovu zajedničku fotografiju na Instagramu i to s romantične večere. 'I ja sliku sa ženom imam!', pohvalio se glumac te otkrio kako se obitelj nalazi na Lopudu.

U heštegovima je objasnio kako su na odmoru te kako su to jedva čekali.

Podsjetimo, par se upoznao i zaljubio na snimanju serije 'Zora dubrovačka' i vjenčali su se 2018. Supružnici imaju sina Jakšu (1) i kćer Mašu (3), a Perčin se vratila prošle zime glumačkom poslu nakon što ga je stavila na pauzu zbog djece.

S obzirom na tajnovitost para, neki susjedni mediji nedavno su pisali o razvodu, a onda se duo pojavio zajedno na Storyjevom Hall of Fame partyju početkom lipnja te bez riječi demantirao takve neutemeljene napise.

'Jelenina podrška je maksimalna. Bila je angažirana i bit će opet vrlo brzo. Dosad je morala nekoliko uloga odbiti zbog cjelokupne situacije, zbog dvoje male djece. Na kraju krajeva bit ću otvoren i reći da su muški honorari uvijek veći. To je grozna realnost. I onda u ovoj situaciji kada mladi bračni par, mladi u smislu friški u braku, ima dvoje male djece, tu je i Lota od 13 godina koja je s nama, odlučimo da se ja posvetim poslu jer je honorar veći. Nekad se dogodi, pogotovo sad kad imam djecu, da prihvatim i nešto što mi se ne sviđa jer moram jer sad se brinem za peteročlanu obitelj', otkrio nam je nedavno jedan od najzgodnijih regionalnih glumaca.

Jelena Perčin, Momčilo Otašević i Sandra Lončarić na Story Hall of Fameu
Story 

'Što sam iskusniji, kako idu godine, tako shvaćam da je ovo grozno zanimanje za iskombinirati s roditeljstvom. Dosta sam toga propustio. Da ne ispadne prepatetično, da ne ispadne jadni glumci. Nismo jadni, mi radimo posao koji volimo i to je predivno, ali meni su sahranjeni pet, šest bliskih ljudi, što bake, djedovi, ujaci, stričevi, prijatelji. Nismo mogao biti ni na pogrebu nego snimam negdje ili igram predstavu ili sam pročitao govor na bakinoj sahrani i onda išao na premijeru predstave. Nitko te ne pita niti te treba pitati, sve je OK, ali jednostavno u neku ruku je ovaj posao surov. Mi ga volimo pa nam lako pada. Ali je surov, propuštamo ogromno vrijeme, imamo velika odricanja i nije to baš tako.

Mislio sam kad sam prvo dijete dobio, bit će to bolje, bit će to lakše. Neće. Samo mi je teže, samo više posla imam i više mi nedostaju. To je jedna od nekoliko mana mog posla. Propuštam puno toga', zaključio je iskreni glumac.

No neodoljiva obitelj sad napokon ima vremena za kvalitetno zajedničko vrijeme.

Više fotografija para pogledajte u galeriji.

Story arhiva Jelena Otašević i Momčilo Otašević u sretnom su braku od 2018.