Franka Batelić i Vedran Ćorluka već neko vrijeme uživaju u Turskoj, točnije u resortu koji je omiljen mnogim poznatim Hrvatima - D Maris Bay.

S njima je i sinčić Viktor, a i Frankina majka Ingrid s kojom je pozirala na jednoj od rijetkih njihovih zajedničkih fotografija.

Franka Batelić s mamom Ingrid Zustović Batelić u Turskoj
Instagram 

'Današnji sitni trenuci postaju sutrašnje dragocjene uspomene. Svima želim da ljeto provedete s ljudima koje najviše volite, s obitelji, prijateljima, novim ljubavima. Sakupljajte uspomene, zagrljaje, večeri pune smijeha, glazbe, zastanite i poslušajte šum mora, osjetite vjetar, sunce, sol. Jer jednostavnost ljetnih jutra nas najbolje uči da budemo nova,drugačija, bolja verzija sebe. Pozdrav od mog malog plemena iz raja u Turskoj', napisala je prije nekoliko dana Franka uz album obiteljskih fotografija.

Sada je svoje pratitelje oduševila novim fotografijama s mora. 'Trudnički trbuščić i uživancija u još jednom trbušastom ljetu', napisala je pjevačica pozirajući u crnom badiću i bijelom kaftanu.

Inače, Franka i Vedran nedavno su proslavili četvrtu godišnjicu braka. 'Dvoje djece koje je odraslo zajedno… Vedrane, sretna nam 4. godišnjica braka! Već 10 godina, kroz sve nevere i bonace, držimo kormilo skupa', napisala je pjevačica na Instagramu povodom njihovog važnog dana, a slično je učinio i on. 'Vrijeme leti. 10 godina zajedno, sretna četvrta godišnjica braka... djeca su postala roditelji', napisao je nekadašnji domaći reprezentativac.

Inače, prije nekoliko je mjeseci Franka ekskluzivno za Story otkrila da čeka drugo dijete. 'Viktor će na jesen postati veliki brat! On, Vedran i ja jedva čekamo upoznati bebicu. A ja se nadam da će biti barem malo bolji spavač od brata', rekla nam je tada.

Na ovogodišnjem Jana Story Hall of Fameu pjevačica nam je otkrila kako ovaj put priželjkuje žensko pojačanje u obitelji. 'Naravno, da. I dečki doma kažu da mora biti cura. Iako, mislim da Viktor nije ni svjestan što uopće znači da će dobiti brata ili sestru. Vidjet ćemo kada dođe beba kako će to sve zajedno funkcionirati', rekla je tada pa dodala da je svaki put iznenadi tolika zainteresiranost javnosti za njezin privatni život.

Više fotografija Franke i Vedrana s odmora, pogledajte u našoj galeriji. 

Instagram Franka Batelić i Vedran Ćorluka sa sinom na odmoru u Turskoj