Adrien Brody i Georgina Chapman uživaju u ljubavi, a nedavno su viđeni u zračnoj luci u New Yorku nakon povratka s romantičnog odmora u Francuskoj.

Par se pokušao sakriti od paparazza ispod maski za lice, no to im nije uspjelo, a modna dizajnerica bila je vidno uzrujana kada je vidjela da ih se snima.

To ne čudi, jer svaka njihova fotografija izazove lavinu komentara jer se radi o bivšoj supruzi holivudskog monstruma Harveyja Weinsteina s kojim ima dvoje djece.

Georgina Chapman je bila u braku sa osuđenim seksualnim prijestupnikom Harveyjem Weinsteinom
Profimedia 

I dok 70-godišnji producent i filmski mogul trune u zatvoru zbog zlostavljanja brojnih žena, Georgina uživa u ljubavi sa slavnim oskarovcem s kojim je dugo krila povezanost kako ne bi bila u centru pažnje. Tvrdi kako nije imala pojma za zlodjela svog bivšeg supruga koji je zbog silovanja i zlostavljanja te zlouporabe moći dobio 23 godine zatvora.

'Nikada nisam ni posumnjala. Zato je sve toliko bolno, bila sam uvjerena da je moj brak sretan. Obožavala sam svoj život', rekla je 2018. Chapman.

Dizajnerica je upoznala Harveyja 2004., a vjenčali su se tri godine kasnije.

Adrien Brody i Georgina Chapman vratili su se s odmora u Francuskoj
Profimedia 

Zahtjev za razvod pokrenula je nakon što je 2017. više od 80 žena optužilo Weinsteina za seksualno zlostavljanje. U siječnju 2018. dogovorili su detalje razvoda, a brak je službeno okončan u srpnju 2021.

Adrien i Georgina prvi put su se u javnosti kao par pojavili na premijeri filma 'Clean’ na Filmskom festivalu Tribeca. Šuškanja o njihovoj vezi počela su u jesen 2019. godine, a časopis People u veljači 2020. potvrdio je da su uistinu novi zvjezdani par.

Veza s Adrienom je prva veza osnivačice brenda Marchesa nakon što je naprasno završio njezin brak s Weinsteinom. Par ne dijeli zajedničke fotografije na svojim Instagram profilima, a ne žele niti pričati o svojoj vezi.

Više fotografija Georgine s monstrumom i princem pogledajte u galeriji.

Profimedia Adrien Brody i Georgina Chapman te Harvey Weinstein