Adrien Brody (49) nikad nije izgledao sretnije, a za to je zaslužna Georgina Chapman (46), bivša supruga osuđenog seksualnog prijestupnika Harveyja Weinsteina (70).

Glumac je stigao s Georginom na crveni tepih Met Gale i mnogi su komentirali da izgledaju jako zaljubljeno. Georgina je blistala u crvenoj, čipkastoj haljini s volanima koja je otkrivala njezina ramena.

Adrien se odlučio za klasiku, crno odijelo s bijelom košuljom i prslukom. Modna dizajnerica je cijelo vrijeme držala glumca za ruku i imali su velike osmijehe na licu dok su pozirali fotografima.

Adrien Brody i Georgina Chapman na Met Gali 2022.
Profimedia 

Inače, par je u vezi od veljače 2020. i Brody je bio velika podrška Chapman čiji je bivši suprug, holivudski producent Weinstein optužen za seksualno zlostavljanje više od 80 žena. Dizajnerica je upoznala Harveyja 2004. i vjenčali su se tri godine kasnije.

Imaju dvoje djece, a zahtjev za razvod pokrenula je nakon što je 2017. više od 80 žena optužila Weinsteina za seksualno zlostavljanje. U siječnju 2018. dogovorili su detalje razvoda, a službeno je okončan u srpnju 2021. Weinstein se trenutno nalazi u zatvoru gdje služi kaznu od 23 godine. Iz zatvora bi najranije mogao izaći 2039.

Georgina Chapman je bila u braku sa osuđenim seksualnim prijestupnikom Harveyjem Weinsteinom
Profimedia 

Adrien i Georgina prvi put su se u javnosti kao par pojavili na premijeri filma 'Clean’ na Filmskom festivalu Tribeca. Šuškanja o njihovoj vezi počela su u jesen 2019. godine, a časopis People u veljači 2020. potvrdio je da su uistinu novi zvjezdani par.

Veza s Adrienom je prva veza osnivačice brenda Marchesa nakon što je naprasno završio njezin brak sa Weinsteinom. Zanimljivo je da par ne dijeli zajedničke fotografije na svojim Instagram profilima, a ne žele ni pričati o svojoj vezi. 

Chapman je poslije rekla je da nije znala što se događalo. 'Nikada nisam ni posumnjala. Zato je sve toliko bolno, bila sam uvjerena da je moj brak sretan. Obožavala sam svoj život', rekla je 2018. koja se od Weinsteina službeno razvela prošle godine. 

Brody je prije veze s modnom dizajnericom od 2006. do 2009. bio u vezi sa španjolskom glumicom Elsom Pataky. Pričalo se kako je njome opsjednut. Bili su česti gosti na raznim holivudskim zbivanjima, no kad je Brody htio nešto više, Elsa mu je rekla da ne želi brak i djecu jer je fokusirana na karijeru.

Adrien Brody i Georgina Chapman ne pričaju o svojoj vezi
Profimedia 

U jednom trenutku su se i zaručili, a glumac joj je za 31. rođendan poklonio dvorac. Godinu dana nakon njihova prekida, Elsa je upoznala Chrisa Hemswortha i za njega se udala nakon samo šest mjeseci veze te rodila troje djece. Zbog njega se preselila i u Australiju.

Fotografije kreacija s Met Gale pogledajte u galeriji. 

Profimedia Haljine s Met Gale 2022. godine