Nekoć su reality showovi ‘proizvodili’ prave zvijezde koje bi mjesecima pa čak i godinama fascinirale javnost svojim životima.

Do danas se tako ne prestaje pričati o BB ljubavi Marijane i Nemeša, a znamo i da je Antonija Blaće izgradila cijelu svoju televizijsku karijeru na temelju svog pojavljivanja i sudjelovanja u 'Big Brotheru', globalnom reality fenomenu koji je bio pionir u svijetu takvog show sadržaja.

Jedna od domaćih zvijezda našeg BB-a je i Tanja Matić Jovanović, a koju mnogi pamte po nezaboravnom plesu na šanku u kuhinji 'Big Brother' kuće, a koji je završio neslavnim padom. Od Tanjinog sudjelovanja u showu prošlo je 16 godina, jer je ona sudjelovala u trećoj sezoni hrvatskog 'Big Brothera', a koji se snimao 2006. godine.

Podsjetimo se, pobjednik je bio Danijel Rimanić, ali mnogi puno više pamte Tanju. Ona je bila glavna atrakcija te sezone BB-a, a njezinom je legendarnom status doprinijela kultna snimka njezinog plesa na šanku prije kojeg je rekla ostalim natjecateljima ‘gledajte ovaj ples’ pa pala. Uz to, pamtimo i njezinu romansu pred kamerama s Antom Seljakom Jakovčevim.

Od tih dana se život vrckave Tanje koja je voljela plesati uvelike promijenio. Tada je imala samo 19 godina, a danas je 36-godišnjakinja s obitelji i malom četom fanova koji ju prate na Instagramu. Naime, Tanja voli dokumentirati svoj život na društvenim mrežama, pa tako ima 13.000 pratitelja, a nedavno se pohvalila i kako ljetuje na našoj obali, točnije u Dubrovniku i njegovoj okolici.

Brojnim fotografijama s ljetovanja prikupila je stotine lajkova, a mnogi su joj rekli i da izgleda bolje no ikad.

Inače, ekskluzivno za Story.hr je Tanja prije nekoliko mjeseci dala intervjuu u kojem je otkrila neke dotad nepoznate činjenice iz svog života. Otkrila je tako kako nikada nije požalila zbog sudjelovanja u showu te priznala kako bi i danas razmislila o sudjeovanju u sličnom TV projektu, no da trenutno nema previše motivacije.

Tanju i dan nas ljudi na ulici, prema njezinim riječima, prepoznaju iz Big Brothera.

Kao što smo rekli, otkad je izašla iz BB kuće za Tanju se mnogo toga promijenilo. Izgubila je roditelje, ali upoznala i ljubav svog života, fatalnog Tonyja s kojim ima sina Maura, osmogodišnjaka. Danas živi I radi u Njemačkoj, a trudi se postati i Instagram I YouTube influencerica. Uz obiteljske i profesionalne obaveze,Tanja pronalazi vrijeme i za treninge – o kojima je ovisna.

Njezina odlična forma lako je vidljiva na silnim fotografijama koje objavljuje na svojim profilima na društvenim mrežama. Očito se kod Tanje puno toga promijenilo, ali ne i to da voli pažnju javnosti. 

Još fotografija Tanje Matić Jovanović pogledajte u galeriji. 

Instagram Tanja Matić Jovanović