Nikolina Ristović i dalje odmara na Jadranu i oporavlja se od nedavne iznenadne smrti supruga Vidoja Ristovića.

Nikolina Ristović ljetuje s kćerima
Instagram 

Početkom ovog tjedna otkrila je tako da vrijeme provodi s kćerima Hanom i Unom Sofijom te svojim psima.

'Ljubav i sestre, djevojke i psi...', napisala je uz objavu koja je skupila mnoštvo komentara podrške i komplimenata. 'Ajme divne ste sve tri... Ma predivne ste, stojte mi dobro, zdravo, i hrabro. Samo naprijed', 'Preslatke curice', 'Sve tri ljubav', 'Prelijepa', bio je samo dio komentara.

Hana Cigoj i Una Sofija Ristović su kćeri Nikoline Ristović
Instagram 

Kasnije je objavila i kako je kći Una zaslužna za njezinu odjevnu kombinaciju za izlazak. 'Kada me najmlađa kćer stilizira za večer... Ljubav u bojama gumenih bombona', poručila je Nikolina u mini haljini, sandalama boje lavande i zlatnoj torbici sa šljokicama.

Sada je objavila fotografiju na kojoj pozira na dasci za surfanje. 'Jedno emotivno retro ljetovanje… prijatelji, obitelj, nove/stare uspomene…', napisala je emotivnu poruku.

'Podršku i ljubav šaljemo', 'Naša Nikolina uvijek širi pozitivnu energiju tak treba podrska', 'Život ste ti i djevojčice', pisali su joj komentare podrške pratitelji.

Podsjetimo, Hana je dijete iz Nikolininog prvog braka u kojem je bila s popularnim voditeljem i novinarom Markom Cigojem. Uz Hanu, Nikolina ima i kćerkicu Unu Sofiu koju je dobila s Vidojem Ristovićem. Poznato je i da Hana ima dečka Andreja. Upoznali su se u Edinburghu gdje je on studirao na postdiplomskom studiju računalnih znanosti. Par često dijeli zajedničke fotografije na društvenim mrežama te ne skrivaju koliko su zaljubljeni.

Više fotografija Nikolinih nasljednica pogledajte u galeriji.

Instagram Kćeri Nikoline Ristović