Zvijezda serije 'Lud, zbunjen, normalan' Tatjana Šojić (58) pojavila se u subotu na drugoj večeri 28. Sarajevo Film Festivala.

Glumica je izgledala potpuno drukčije od svog lika Marije, vlasnice kafića. Prošetala je crvenim tepihom u društvu svoje kolegice Jasne Đuričić u dugoj, satenskoj haljini. Uz nju je uskladila srebrnu torbicu i viseće naušnice.

Tatjana Šojić i Jasna Đuričić na 28. Sarajevo Film Festivalu
Robert Gašpert 

Za razliku od crvenokose Marije koju je utjelovila u seriji 'Lud, zbunjen, normalan', Tatjana u stvarnosti ima sijedu kosu koja joj odlično stoji.

Kada je riječ o njezinom privatnom životu, glumica je 2009. izgubila supruga Žana Marlota koji je preminuo nakon teške bolesti. On je također glumio u seriji 'Lud, zbunjen, normalan', a utjelovio je političara Enesa Hadžiedhemćumurovića.

Tatjana Šojić je glumila u seriji Lud, zbunjen, normalan
Robert Gašpert 

Tatjana je osnovala Fondaciju Žan Marlot u čast svom preminulom suprugu i kako je objašnjeno, to je nezavisna ustanova koja promovira umjetničke i humanističke ciljeve.

'Među nama je postojalo povjerenje, svatko od nas bio je individualac, svijet za sebe. Mi smo to njegovali. Svatko je razvijao vlastite potencijale, nije nametao svoje mišljenje. Žan je dotakao živote mnogih ljudi na plemenit način. Bio je velika i dobra duša, fleksibilnog uma, lijepe duhovnosti, golem čovjek u svakom smislu', ispričala je 2019. glumica za Graciju o Žanu.

Tatjana Šojić izgubila je 2009. supruga Žana Marlota
Robert Gašpert 

Glumica je izgubila oca i majku, no gubitak Žana joj je bio najstrašniji.

'O tome sam govorila jedino u sebi. Ide život, jedina konstanta je prolaznost života. Kad se gube najbliži i najdraži, to je kao da vas udari topovsko kugla u prsima, tu ostane rupa u kojoj s vremenom naraste neki organ koji luči tugu. Vrijeme učini da živite s tim. Volim vjerovati da je On na nekom lijepom mjestu i da mu je dobro', rekla je Tatjana.