Održana je druga večer 28. Sarajevo film festivala, a na crvenom tepihu dominirali su hrvatski filmaši.

Među njima je bila i glumica Helena Minić Matanić, supruga redatelja Dalibora Matanića, koja je zablistala u crvenoj kreaciji.

Duga suknja s prorezom i kraća bluza s ovratnikom i dužim rukavima bili su njen izbor za ovu filmsku večer, a glumica ih je uskladila sa štiklama prekrasne, roze boje koje su se vezale oko gležnja

Helena Minić Matanić na 28. SFF-u
Robert Gašpert 

Crveni ruž dao je dodatnu dozu glamura lijepoj Heleni koja je kreaciju uskladila s bojom kose po kojoj je, također, poznata.

Podsjetimo, redatelj filma 'Fine mrtve djevojke' i kazališna glumica Helena imaju sinčića Nea, koji ima je stigao početkom prosinca 2019. godine, kći Lolu i sina Maxa. Prije nego je rodila Nea, Helena je ekskluzivno za Story otkrila da im se proširuje obitelj.

Helena Minić Matanić na crvenom tepihu
Robert Gašpert 

'Dogodilo se da je ovo naš treći projekt i treće dijete. S prvim je to bila zezancija, kada se dogodio drugi projekt i drugo dijete, svi su se počeli zezati i govoriti: 'Trebamo baciti oko kad ćete raditi treći projekt'. Zezancija je rezultirala trećom bebom. Zaista razmišljam o tome da odbijem daljnju suradnju', kazala je tada.

SFF 2
Robert Gašpert 

Par se vjenčao 2014. godine.