Glumac Marko Petrić danas slavi 35. rođendan, a njegova djevojka Valentina Walme posvetila mu je emotivnu objavu.

'Najdražem Marku, mojem plesnom partneru, najboljem prijatelju, ljubavi, genijalnoj osobi i najtalentiranijem muškarcu želim NAJSRETNIJI ROĐENDAN! Želim da ti se ostvare sve želje, da si uvijek okružen ljudima koje voliš, da si mi sretan i ispunjen jer zaslužuješ cijeli svijet! Sretan rođendan! Pokažite mu malo ljubavi', napisala je lijepa i talentirana plesačica pored videa jednog od njihovih zajedničkih nastupa.

Naime, Marko je pokazao zavidne plesačke vještine u showu 'Ples sa zvijezdama', no pobjedu je na kraju odnijela njegova djevojka i njen plesni partner, brazilski maneken Pedro Soltz.

Podsjetimo, nagađanja da Valentina ljubi 34-godišnjeg glumca Marka Petrića koji je pažnju javnosti privukao ulogama u serijama 'Čista ljubav' i 'Drugo ime ljubavi', pojavile su se 2020. godine.

Valentina Walme i Marko Petrić na Story Hall of Fameu
Robert Gašpert 

Viđani su tada zajedno u jednoj zagrebačkoj slastičarnici, u šetnji gradom te na brojnim društvenim događanjima, a zajedno su i ljetovali u Splitu. Par je svoju vezu potvrdio upravo na prošlogodišnjem Story Hall of Fameu kada su zajedno prošetali crvenim tepihom i svim šuškanjima stali na kraj.

'Neovisno o tome koliko radimo, uvijek ukrademo malo vremena za sebe. Smatram da je to najvažnije, te male stvari u danu. Najčešće odemo u kazalište, kino, šetnju, na ručak ili nešto tako', otkrio je Marko za časopis Story.

Više fotografija prekrasnog para pogledajte u galeriji.

Dražen Kokorić, Instagram Valentina Walme i Marko Petrić su u ljubavnoj vezi