Sandi Cenov ne skriva koliko mu je važna obitelj, no suprugu Ilinu ne možemo često vidjeti na njegovim društvenim mrežama.

Ipak, Sandi je iskoristio ljetni godišnji odmor te napravio iznimku, a sa 12 godina mlađom suprugom pozirao je uz more.

'Red smijeha, red ljubavi, red sunca i red mora.... I glazba... Moj mali svijet i još jedno ljeto za pet', napisao je pjevač te otkrio da trenutno ljetuju u Opatiji.

Svu pažnju ukrala je upravo pravnica koja je u crvenom bikiniju pokazala i zavidnu liniju. Sandi i Ilina upoznali su se 2005. godine u Nassfeldu, a vjenčali godinu dana kasnije. Imaju i dvoje djece, kćer Zaru i sina Mikulu, a maminai tatina nasljednica izrasla je u pravu ljepoticu.

Ono čime je diplomirana pravnica dodatno oduševila javnost jest njen pristup odgoju djece koji daje prednost vintage i second hand odjeći te modnim dodacima,a ne brzoj modi.

'Ponajprije je tu ekološka dimenzija jer riječ je o tzv. reuse filozofiji, a i ne proizvodim tekstilni otpad, što je drugi po redu zagađivač našeg planeta. Second hand, posebice vintage komadi gotovo su uvijek unikati, što mi je iznimno važno, uvijek pričaju neku priču, posebni su, drukčiji, iznimne kvalitete i vrhunskih krojeva. Na­ravno, takva vrsta odjeće je i mnogo povoljnija pa je i financijski element vrlo važan', otkrila je Ilina prošle godine za časopis Story.

Ilina Cenov s djecom
Robert Gašpert 

'Današnji me brendovi brze mode ne oduševljavaju, razočarana sam i materijalima, jer je sve od plastike, i kvalitetom, jer se sve raspadne nakon nekoliko pranja, pa mi kupnja na takvim mjestima često bude bačen novac. Posebno me živcira masovna proizvodnja i činjenica da onda svi hodamo u jednakim kombinacijama. Brza je moda oličenje konzumerizma, što ne podnosim, pa jako rijetko kupujem u takvim trgovinama.'

ilina cenov i djeca vole vintage modu
Robert Gašpert 

'Zara bi stalno nešto kupovala, ali nastojimo je odgajati tako da shvaća kako nije normalno da ti ormar puca po šavovima, kako nije normalno neprekidno nešto kupovati te da ti stvarno ne trebaju pete iste traperice. Ne želimo da podlegne mahnitom šopingu i konzumerizmu, zna vrijednost novca, da ne pada s neba da bi se uludo trošio. No točno zna što želi, što je zanima, sama traži, bira i isprobava, uglavnom se suprug ili ja pojavimo u onoj posljednjoj fazi - kad treba platiti', zaključila je za 15-godišnju Zaru.

Više fotografija para i djece pogledajte u galeriji.

Instagram, Story Obitelj Cenov