Za sukob princa Harryja I Meghan Markle s ostatkom kraljevske obitelji znaju već i vrapci na grani.

Otkad je američka glumica Meghan upoznala Harryja 2016. njihova veza, a potom i brak ne prestaju fascinirati javnost, a njihov je status od miljenika javnosti u samo nekoliko godina pao na vrlo niske grane. Danas ih se smatra razaračima kraljevske obitelji.

Meghan i Harry već su godinama u lošim odnosima s kraljevskom obitelji
Profimedia 

Naime, zna se kako je Meghan imala niz sukoba s Kate Middleton, a jednom ju je prilikom čak i sama kraljica trebala ‘spustiti na zemlju’. Osim toga, William i Harry su od složne braće došli do toga da se ni ne čuju ni ne vide, a najnoviji posjet Meghan i Harryja Velikoj Britaniji, a koji će se dogoditi sljedeći mjesec, samo je još jedan dokaz toga koliko su odnosi između braće narušeni.

Harry i Meghan bi dakle početkom rujna trebali doći u London i u Manchester, a kako bi sudjelovali na jednom humanitarnom skupu koji se održava pod pokroviteljstvom kraljevske obitelji. Iako više nemaju nikakve službene dužnosti, jer su se odrekli kraljevskih titula, i dalje tu i tamo sudjeluju na nekim eventima koje održava Harryjeva otuđena obitelj, a ovo je jedan od njih. Tom prilikom bit će smješteni tek nekoliko minuta od Kate Middleton i princa Williama, budućeg kralja i kraljice Velike Britanije – no jasno su dali do znanja kako ih neće posjetiti.

William i Harry više uopće ne razgovaraju
Profimedia 

Čini se kako Meghan i Harry smatraju kako su predobri da bi se družili s Kate i Williamom, a braća se nisu vidjela od prošlog ljeta kada su zajednički otkrili kip svoje pokojne majke princeze Diane. Ipak, ni tada nisu razgovarali već su se samo pojavili na događaju i odmah potom krenuli svaki na svoju stranu.

No, Meghan i Harry ipak imaju poštovanja prema barem jednom članu kraljevske obitelji – kraljici Elizabeti II. Navodno se par boji Harryjeve bake kako ih ne bi u potpunosti odsjekla iz obiteljskog kruga, pa razmišljaju da barem nju posjete početkom rujna – no ni to još nije sigurno.

Jedini član obitelji kojeg Harry i Meghan poštuju je kraljica Elizabeta II.
Profimedia 

Podsjetimo se, Harry i Meghan već su nekoliko puta javno i na vrlo dramatičan način, recimo intervjuom s Oprah, rekli kako se kraljevska obitelj prema njima i njihovoj vezi od samog početka odnosila s antagonizmom. Optužili su ih za rasizam, kao i za maltretiranje Meghan, a Harry smatra kako je morao odseliti na drugi kontinent kako bi svoju suprugu zaštitio od bezobrazluka britanskih medija i svoje obitelji, a koji su je zajedničkim snagama dovodili do ludila.

Meghan je nedavno propalo već nekoliko projekata
Profimedia 

Ipak, s vremenom se pokazalo kako su se malo preračunali. Izgubili su svo bogatstvo koje dolazi s kraljevskim titualama i dužnostima, a iako su mislili kako će cijeli svijet show businessa htjeti s njima surađivati, Meghan su otkazali izdavanje slikovnice, a propao joj je i jedan filmski projekt, pa se čini kako se bračni par ipak mora dodvoravati Kraljici, kad su već sa svim ostalim članovima Harryjeve ugledne obitelji na teškoj ratnoj nozi.

Iako bi se dalo pomisliti da će s obzirom na svoju situaciju ipak postati nešto skromniji, ignoriranjem Kate i Williama pokazuju kako nikad nisu bili oholiji – a je li im to dugoročno pametno, tek ćemo vidjeti.

Još fotografija Meghan Markle, žene koja je unijela raskol u kraljevsku obitelj, pogledajte u našoj fotogaleriji. 

Profimedia Meghan Markle kroz godine