Glazbenica Ana Rucner na Instagramu je objavila nekoliko fotografija na kojima pozira uz more, a među njima se našla i ona s njezinim sinom Darianom.

Ana Rucner pozirala uz more
Instagram 

'Lica oslikana najljepšim bojama prirode…', napisala je uz objavu koja je skupila mnoštvo komentara.

Ana Rucner pozirala sa sinom
Instagram 

'Ljepotani', 'Ljepotica, a sin još ljepši' i 'Baš ste zgodni', bili su samo neki od njih. Ana je Dariana dobila u braku s Vladom Kalemberom, a njihova obitelj proširila se u kolovozu 2006. godine. 

Ana je u ranijem intervjuu za Story otkrila kako se nosi sa sinovim ulaskom u pubertet.

‘Nosim(o) se jer ga proživljavamo zajedno, dan po dan. U mnogim stvarima u njemu vidim sebe, a mi to olakšava situacije i kako se nositi s njima. Darian je dobar dečko i jako puno razgovaramo o svemu što mi bitno olakšava svaku njegovu promjenu jer većinu toga uspijevamo iskomunicirati. Ali neke stvari su jednostavno prirodne i moraju proći. Trudim se ostati autoritativna i ponekad sam možda i prestroga, ali on zna da u meni ima i prijatelja s kojim može podijeliti i najcrnije misli’, rekla je tom prilikom.

Naglasila je tad i koliko je bitno da se roditelji međusobno slažu.

'Općenito je važno imati dobre i korektne odnose s ljudima s kojima smo svakodnevno okruženi. Roditelji su najveći djetetov oslonac u odrastanju i životu i upravo zbog djetetove stabilnosti taj odnos mora biti čvrst i temeljen na povjerenju. Nema toga što se ne može riješiti, ako to dvoje ljudi žele’, rekla nam je Ana.

Podsjećamo, Ana Rucner i Vlado Kalember upoznali su se u Splitu gdje su oboje nastupali, a svoju su vezu u početku skrivali. 2006. vjenčali su se u tajnosti i dobili sina.

Ana Rucner i Vlado Kalember u braku su bili osam godina
Story arhiva 

Sve do tad, Vlado Kalember je u društvenim krugovima slovio kao zakleti neženja, no čini se da ga je 30 godina mlađa violončelistica toliko očarala da je s 53 godine odlučio prvi put stati pred oltar.

‘Što hoćete da vam kažem? Jesam, pao sam! Ulovila me’, rekao je tad nasmijani Vlado.

Brak im je potrajao osam godina, sve do 2014. kad su sporazumno zatražili razvod. Iako je bivši par neko vrijeme poricao sve glasnija šuškanja o njihovom razlazu, no na kraju se Ana oglasila na društvenim mrežama i potvrdila da je njihovoj ljubavi zaista došao kraj.

‘U potpunom mirnom i krajnje prijateljskom razgovoru donijeli smo zajedničku odluku da nakon gotovo deset godina zajedničkog života, krenemo dalje svatko svojim putem. Preko zajedničkog odvjetnika smo podnijeli zahtjev za razvod braka. Iako se razvodimo, među nama nije došlo do kraja ljubavi. Volimo se i poštivat ćemo se i dalje na malo drugačiji način i na različitim adresama’, napisala je tad.

Ana Rucner i Vlado Kalember imaju sina
Instagram 

Ana je o Vladi uvijek lijepo govorila, a nekoliko godina nakon razvoda rekla je da će ga uvijek voljeti.

‘Mi smo prijatelji, on je stariji od mene pa je i puno iskusniji, da je moj vršnjak možda bi bio ekspresivniji. On nosi jedan mir, koji i ja imam bez obzira na godine. To je otac mog djeteta s kojim sam dijelila četiri zida deset godina. Da je ne znam što napravio, ja bih i dalje rekla da ga volim i poštujem. To je druga dimenzija, on je moj muž crkveni, otac mog djeteta. Mi se volimo družiti i slažemo se. Da on nađe ženu, a ja muškarca, znam da ne bi mogli skupa na odmor pet dana, ali ja bih tu ženu prigrlila’, rekla je Ana za Index.hr.

Vlado je također jednom prilikom prokomentirao njihov mirni razvod i dobre odnose.

‘Meni je žao što to nije pravilo, već iznimka. Navikao sam u životu da ništa nije vječno. Živimo u vremenu kada se stvari ne popravljaju, već se samo bace, tako je i s brakom. To više nije tabu-tema. Uvjeren sam da bi se svaki brak kad-tad raspao, ali, jednostavno, rok trajanja mu je duži od životnog vijeka pa su ostali skupa do kraja života, a ne do kraja braka’, rekao je za Avaz.ba.

‘Ana i ja imamo najljepšu stvar koja se desila, a to je dijete. Mi smo bili u svemu odlični, ali pojavilo se nekoliko različitosti. Pa zašto te različitosti pretvarati u jednakost’, dodao je.

Još zajedničkih fotografija bivšeg para pogledajte u galeriji:

Story arhiva, Instagram Ana Rucner i Vlado Kalember u braku su bili osam godina