Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'JUTROS NAS JE NEBO PONOVNO IZNENADILO': Sin Đorđa Balaševića postao otac, otkrio je i ime djeteta

Aleksa Balašević na svom je Instagramu otkrio da su supruga i on postali roditelji.

 Aleksa Balašević sin je Đorđa Balaševića Izvor: Instagram

Sin preminulog glazbenika Đorđa Balaševića, 28-godišnji Aleksa Balašević, na svom je Instagramu podijelio vijest da je sa suprugom Nikolinom dobio prvo dijete.

'Jutros nas je nebo ponovno iznenadilo. Stigla nam je na svijet Vera Balašević. Hvala svima na čestitkama', napisao je Aleksa na Storyju.

 Aleksa Balašević postao otac Izvor: Instagram

Inače, Aleksa je vijest o trudnoći sa svijetom podijelio početkom svibnja nakon što su supruga i on to skrivali šest mjeseci. Vjenčali su se 16. lipnja ove godine u Hramu Svetog Save u Beogradu, a vjenčao ih je patrijarh Porfirije.

'Uz blagoslov patrijarha Porfirija i osmjehe učenika iz Dervente, anđeli mogu predahnuti, jer su Aleksa i Nikolina svoju ljubav okrunili stiskom ruku u izvezenom zavežljaju zavjeta', napisala je Aleksina majka Olivera Balašević tada na Instagramu.

FOTOGRAFIJE S VJENČANJA POGLEDAJTE OVDJE.

Aleksa, kao i cijela obitelj Balašević, izbjegava javno govoriti o privatnom životu, ali je ranije otkrio da je svoju Nikolinu zaprosio u Nazaretu.

O tome što za njega znači brak otvorio se i uz fotografije s vjenčanja na Instagramu.

 Aleksa Balašević u braku je s Nikolinom Balašević Izvor: Instagram

‘Mnogi koji žele vjerovati, a nesigurni su, postave pitanje sebi, drugima... 'Kako da vjerujem u Boga kojeg ne vidim'? Pa ni slijep čovjek ne vidi Sunce, ali ga osjeća. Sretan i blagoslovljen brak i obitelj su jedan od najsigurnijih načina kako da imate kontakt s Gospodom. Kad svog životnog suputnika upoznamo, i sigurni smo da je to onaj kog nam je nebo poslalo, kada osnujemo obitelj, saznamo da nam stižu djeca neba, tada moramo biti svjesni da smo sasvim sigurno, (...I više neg' dovoljno što bi salajački paori rekli) upoznali Boga’, napisao je Aleksa.

VIše fotografija obitelji Balašević, pogledajte u našoj galeriji. 

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image