Adriana Ćaleta-Car (30) objavila je na Instagramu fotografije proslave prvog rođendana sinčića Maura kojeg je dobila sa suprugom, nogometašem Dujom Ćaleta-Carom (25).

'Živote naš, hvala ti za najljepših 365 dana u životu. Hvala ti za sreću, radost, ljubav, nježnost i veselje koje si donio. Neizmjerna ljubav koja se riječima ne može opisati! Sretan ti rođendan srce mamino', napisala je diplomirana pravnica pokraj objave.

Adriana Ćaleta-Car sa sinom Maurom
Instagram 

Podijelila je nekoliko fotografija i otkrila da je tema proslave bila džungla. Pozirala je sa sinčićem ispred šatora okruženim balonima, koji su malenog Maura zainteresirali, te dvije plišane žirafe.

Njezin mezimac je dobio i tortu s figuricama životinjama, a dok se fotografirao, isprobao ju je i uprljao ruke i nos. Na jednoj od fotografija je pozirao i nasmiješeni Duje koji je gledao zaigranog sinčića.

Adriana i Duje Ćaleta-Car sa sinom Maurom koji slavi prvi rođendan
Instagram 

Mnogi su Mauru čestitali u komentarima. 'Med medeni sretan roćko', napisala je Izabel Kovačić.

'Sunce lipo', komentirala je dizajnerica Monika Sablić.

'Jako slatko', 'On je med', poručili su Adrianini pratitelji.

Podsjetimo, Adriana i Duje svoje drugo sudbonosno 'da' izgovorili su u Dubrovniku u lipnju. Njihovi su gosti od početka slavlja objavljivali fotografije prekrasnog para i Adrianine lijepe vjenčanice, a pokazali su i isječak njihovog plesa.

Duje Ćaleta Car i Adriana Ćaleta Car vjenčali su se po drugi put
Grgo Jelavic/PIXSELL 

Nakon ceremonije u crkvi, slavlje se nastavilo u dubrovačkoj tvrđavi Revelin. Mladence i goste zabavljali su omiljeni domaći pjevači Jole i Petar Grašo. Adriana se udala u nesvakidašnjoj vjenčanici čiji je gornji dio cijeli optočen kristalićima, a donji je dio bio asimetričan. Odabrala je buket od tulipana, a svoju je dugu kosu raspustila.

Nakon bajkovitog vjenčanja, otputovali su na medeni mjesec u New York. Otkrila je to lijepa Adriana na svom Instagramu.

Svoje prvo vjenčanje, uz najužu obitelj i prijatelje, Adriana i Duje imali su u Dubrovniku u svibnju prošle godine, i to tri mjeseca nakon što su se zaručili.

Nedugo prije drugog vjenčanja proslavili su prvu godišnjicu braka, a krštenje sina Maura su početkom ove godine obilježili u jednom hotelu u Vodicama.

Više fotografija supružnika pogledajte u galeriji.

Instagram Adriana Ćaleta-Car često dijeli fotografije s mužem Dujom Ćaleta-Carom i sinom Maurom.