Srpski Kardashiani - tako mnogi već nazivaju obitelj Adaktar iz Beograda koja će uskoro dobiti svoj reality show na srpskoj televiziji vrijedan milijun eura. Glavni akter obitelji, Adam Adaktar, nazvao je sebe 'Bogom obrva' jer ima svoj salon i uspješno vodi posao. Doduše, ne vodi on već ljudi koji rade za njega. On, kako je ranije rekao za Story.hr, 'samo uživa u životu'.

Njihovo bogatstvo zasniva se na nekoliko poslova. Otvorili su prvi centar u Beogradu 2017. godine, a u kratko vrijeme postao je poznat među ženama. Zatim je Adam krenuo s mnogim edukacijama diljem Europe te se počeo baviti kozmetikom i prodajom kozmetičkih preparata. Suvlasnici su jednog beogradskog restorana, a prodaju i leće u boji.

Adam Adaktar izgradio je uspješan biznis s obrvama
Instagram 

Od usluga nudi najpopularniju mikropigmentaciju ili tetoviranje kojom se korigiraju, mijenjaju i uljepšavaju određeni nedostaci ili nepravilnosti na licu, kao što su usne, obrve, kapci te na ostalim djelovima tijela kao što su areole ili ožiljci, lasersko uklanjanje tetovaža i edukacije. Svoje edukacije drži u Zagrebu, Beogradu, Ljubljani, Sarajevu, Podgorici i Skoplju pa je svoju turneju nazvao 'Yugo Tour'.

Ono što se o njima ne zna jest njihovo podrijetlo, a sve o tome otkrit će u novom realityju. Žive u poznatom beogradskom naselju Dedinje, troše milijune i kupaju se u luksuzu. Također, mnogo se spekulira da je cijela obitelj svoja imena promijenila - da počinju na slovo 'A'. U braku s ruskinjom Anđelom ima troje djece, dva sina i kćerku. Jedan sin se zove Azia, drugi Aro, a kćer Arena.

Obitelj Adaktar uskoro dobiva reality emisiju
Instagram 

Novinske stupce obitelj je punila zbog bahatog ponašanja i rastrošnog životnog stila. Primjerice, usred pandemije koronavirusa organizirali su rođendansku proslavu u restoranu iako je to bilo zabranjeno. Također, Adam je na sebe navukao bijes javnosti nakon što je svoj skupocjeni automobil parkirao na mjesto predviđeno za osobe s invaliditetom. No, njega to nije nimalo dirnulo.