Brat Novaka Đokovića zaprosio je svoju djevojku Sašku Veselinov baš na mjestu 'gdje je sve počelo', napisala je ona na videu koji je podijelila sa svojim pratiteljima na Instagramu.

Saška Veselinov Đorđe DJokovic prosidba Instagram/saskaveselinov

Đorđe je svoju djevojku Sašku izveo u šetnju, a dok su uživali u pogledu na beogradskoj tvrđavi Kalemegdan, ona nije ni slutila šta joj se sprema.

Organizirao je ljude koji će zabilježiti i ovjekovječiti ovaj trenutak, a onda je Sašku zagrlio s leđa. I dok je ona uživala u pogledu, Đorđe je kleknuo ispred nje i izvadio prsten. Oduševljena i zbunjena Saška rekla je 'da' i pala u zagrljaj budućem suprugu.

Đorđe Đoković zaprosio je Sašku Veselinov
Instagram 

'Tamo gdje je počela naša ljubavna priča...", napisala je uz romantični video.

Saška je nedavno otvoreno pričala o svom životu, upoznavanju Đorđa, te priznala da su uzeli novi stan i preselili se iz njenog u novi.

Saška Veselinov i Đorđe Đoković već žive zajedno
Instagram 

'Jako je zanimljivo jer od prvog dana živimo neslužbeno zajedno. Živjela sam u centru u unajmljenom stanu i od prvog dana nekako je on bio tu za mene. Nakon dvadesetak dana veze otišli smo na more zajedno i ostali tamo četrnaest dana.Kada smo se vratili, došao je do mene i rekao: 'Ne mogu više nositi te stvari', jer on uzme torbu, napuni je stvarima za nekoliko dana, donese mi je , pa promijeni i tako dalje. Onda je samo rekao: "Volio bih da jedna destinacija bude naš dom, da se nakon puta vratimo u istu kuću. I tako smo započeli naš zajednički život, i to je stvarno prekrasan osjećaj', priznala je Saška.

Saška Veselinov upoznala je roditelje Đorđa Đokovića
Instagram 

Također, regionalni mediji nagađali su i je li Đorđe upoznao majku svoje djevojke, odnosno buduću punicu. Bliskost voditeljice i njezine majke i više je nego očigledna, a Saška je nedavno objavila zajedničku fotografiju na kojoj jako nalikuju jedna drugoj.

Saška Veselinov ima vrlo blizak odnos s roditeljima
Screenshot/Instagram 

Osim toga, Saška je u nedavnom intervju za Story.rs rekla da je upoznala obitelj Đoković te da su je lijepo prihvatili, a kako je njezina obitelj reagirala na Đorđa, za sada je misterij.

U galeriji pogledajte više fotografija atraktivne Saške.

Instagram Saška Vaselinov djevojka je Đorđa Novaka