Danas svi znamo za klan Kardashian-Jenner i njihovo golemo carstvo koje su uspjeli izgraditi iz dijeljenja svoje intime s milijunima gledatelja, no sjećate li se njihove preteče Kimore Lee Simmons?

Kimora je bila omiljeno TV lice od 2003. do 2013., a znana je kao modna dizajnerica, manekenka, vlasnica brenda 'Baby Phat', ali i reality zvijezda i supruga Russella Simmonsa, slavnog glazbenog producenta. Upravo svom braku s Russellom Kimora i može zahvaliti svoju slavu, a kako se nedavno pojavila u javnosti nakon niza godina, i to u društvu svojih petero djece, odlučili smo se prisjetite njezine životne priče.

Dakle, 47-godišnja Kimora prvenstveno je znana kao američka manekenka i TV ličnost, a koja je slavu i bogatstvo stekla brakom s producentom Simmonsom, ali i reality showovima u kojima je bila glavna zvijezda. Ona je tako puno prije Kardashianki otkrila čari i mogućnosti zarade putem reality showova koji se bave njezinom intimom – pa ju je tako i dobro unovčila.

Danas se Kimorino bogatstvo procjenjuje na 200 milijuna dolara, a sve je sama zaradila svojim showovima 'Kimora: Life in the Fab Lane’ i ‘Kimora: House of Fab’. Svoju je karijeru započela još kao 13-godišnjakinja koja se istakla kao mlada manekenka te u ranoj teen dobi počela nositi revije za slavne brendove svijeta. Ipak, dugoročno je shvatila da njezina budućnost leži u TV projektima, pa se na njih brže bolje prebacila 1998.

Dakle, Kimora je postala TV voditeljica raznih fashion emisija na kanalu VH1, a tijekom godina se istakla kao modna stručnjakinja i 'insajderica' svijeta mode, pa je 2003. postala i članica žirija prve sezone reality natjecanja 'America's Next Top Model', a nadobudne manekenke je ocjenjivala bok uz bok sa supermodelima Heidi Klum i Tyrom Banks.

Ipak, ono što je Kimoru učinilo planetarno popularnom bio je njezin prvi reality temeljen na njezinom iskustvu balansiranja privatnog i poslovnog života. 'Kimora: Life in the Fab Lane' počeo se emitirati 2007., a trajao je čak 5 sezona. Reality je pratio Kimorin osobni, odnosno bračni život, a koji je dugi niz godina izazivao lavine komentara.

Kimmora Lee Simmons bila je manekenka
Profimedia 

Naime, Kimora se udala 1998. za Russella Simmonsa, slavnog glazbenog producenta, 2000. godine, a njihova je veza i puno prije toga bila kontroverzna i to zato što su 'prohodali' kada je njoj bilo 17, a njemu 35 godina. Zajedno su u braku dobili i dvije kćeri, a unatoč bračnoj idili kojom su se hvalili na televiziji, u konačnici su se razveli 2009. godine.

Kimmora Lee se udala po prvi puta 1998. godine
Profimedia 

No, do tada je Kimora već imala vlastitu liniju odjeće, brend i izgrađen imdž uspješne kućanice s poduzetničkim ambicijama. Ipak, ugled joj je malčice narušio incident 2004., a u kojem je bila uhićena zbog pijane vožnje i sukoba s policijom. Izjasnila se krivom, platila kaznu i odslužila 6 mjeseci uvjetne kazne.

Nije to bio jedini Kimorin skandalčić. Dok je još bila u braku sa Simmonsom, počela se viđati s modelom Djimonom Hounsouom. S njim je pobjegla i ostavila oca svoje djece, a tvrdila je da je ušla s Djimonom u brak – iako još nije bila ni razvedena! Taman kada se završavala njezina brakorazvodna parnica sa Simmonsom, rodila je dijete Djimonu, a onda se i ta veza raspala.

2012. Kimora se tako našla kao samohrana majka troje djece, pa je odlučila pokrenuti još jedan reality show kako bi zaradila za njihovo uzdržavanje. Njezina je modna kuća Baby Phat uspješno poslovala te postala prepoznatljiv brend diljem svijeta, a reality 'Kimora: House of the Fab' postao je jedan od najgledanijih reality showova svih vremena. Očekivano, u njemu se iznosilo 'prljavo rublje' bivše manekenke, a gledatelji su mogli vidjeti kako se dala u očajničku potragu za očinskom figurom svojoj djeci.

Kimmora Lee Simmons s bivšim suprugom
Profimedia 

U veljači 2014. odlučila se udati za Tima Leissnera, uglednog bankara. I njemu je rodila sina, a na kraju je i taj odnos završio kataklizmično. Naime,Tim je optužen za krađu preko 200 milijuna dolara od svoje banke, a otkrilo se i da je u trenutku vjenčanja s Kimorom – još bio legalno u braku s bivšom suprugom. Navodno je Kimori pokazao lažne dokumente koji su tvrdili da je on sretno razveden čovjek, što je bilo daleko od istine.

Kimora Lee Simmons s Djimonom Hounsouom
Profimedia 

Ipak, unatoč svim turbulencijama na privatnom polju, Kimora je 2020. odlučila posvojiti jedno dijete, 10-godišnjeg dječaka. Tako je postala majka petero djece, uspješna poduzetnica i zavodnica uspješnih, ali problematičnih muškaraca koju mnogi pamte kao legitimnu preteču Kardashianki.

Upravo je ona ta koja je izmislila koncept zarađivanja na prodaji vlastite intime i detalja iz obiteljskog života, a s obzirom da sad uživa u golemom bogatstvu i sretnoj obitelji – rekli bismo da nije nikad požalila.