Svjetski poznati DJ, Tijs Michiel Verwest Tiesto postao je otac. Njegova supruga Annika rodila je sina, a on se time pohvalio na Instagramu.

'Oduševljen sam što mogu objaviti da je moj sin, Viggo Tiësto Verwest, rođen. Iako je došao ranije nego što se očekivalo, supruga i Viggo su sjajni. Siguran sam da zamišljate, nemoguće mi je biti daleko od njih sada. Nedostajat ćete mi danas, ali vraćam se 3. rujna. Creamfields je uvijek vrhunac mog ljeta… i jako sam mu se veselio. Jako mi je žao svih koji su planirali tulumariti sa mnom ovaj vikend. Jedva čekam da vam se svima odužim u budućnosti', napisao je.

Par već ima kćer Violu Margreet koja je na svijet stigla 2020. godine. DJ je 27 godina mlađu suprugu oženio 2019. godine kada je imao 50 godina, a ona svega 23. Vjenčali su se u pustinji Utah, točnije u dvorcu ukrašenom raskošnim cvijećem. Ceremonija se odvijala na popločenom djelu dvorca ispod stupova obloženih staklom i ukrašenih raskošnim cvijećem. 

Tiesto je nedavno za Story dao ekskluzivni intervju te progovorio o privatnom životu.

- Nije mi teško uskladiti privatni i poslovni život. Radim sve što mi život pruža i ono što volim. Drago mi je što sam ponovno došao u Hrvatsku. Predivno se osjećam. Hrvatska je predivna zemlja, Split je predivan grad, a Ultra Music Festival razlog je mog dolaska. Uskoro bih volio posjetiti Hrvatsku sa svojom obitelji. Trenutačno sam jako zauzet poslom, no možda već sljedeće godine dođemo svi zajedno. Volio bih doći na dva tjedna s obitelji i uživati u vašoj predivnoj zemlji. Volim i vašu hranu. Hrvatska kuhinja je nešto nevjerojatno', rekao je.

DJ Tiesto i njegova supruga dobili drugo dijete
Profimedia 

Ispričao je i što je njegova kći radila kada je saznala da će dobiti brata. 'Moja kći zna da će uskoro postati starija sestra, supruga i ja smo joj rekli da će dobiti brata. Zanimljivo je da svako jutro kada se probudi otrči mami da joj poljubi trbuh, to je zaista predivan trenutak i osjećaj', naveo je.