Maja Šuput redovito dijeli s pratiteljima nove avanture sinčića Blooma pa je tako bilo i ovaj put. Podsjetimo, Maja je objavila da se obitelj službeno vratila s ljetovanja.

'I zadnja fotka ovog ljeta je službeno pala. Vraćamo se nakon dva mjeseca doma puni uspomena i ljubavi na ljeto '22', napisala je uz fotografiju.

Bloom je pozirao pored bazena u pelenama, a u ruci je držao mobitel. Pažnju je kao i uvijek ukrala njegova frizura. Kovrčava kosa zaista je postala njegov zaštitni znak, a ne možemo se odlučiti koje je od njegovih 'čupavih' izdanje slađe.

Maleni Bloom obožava putovanja na koja ga vode njegovi roditelji, a Maja svakodnevno objavljuje Bloomove nove doživljaje i trenutke. Tako je nedavno objavila snimku na kojoj nazdravlja s mališanom, a pokraj je napisala: 'Neke se stvari moraju znati od malih nogu...'.

Nedavno je pjevačica na svom Instagramu predstavila novi projekt u kojem je i njezin sin Bloom dobio svoju prvu gažu.

Naime, riječ je o liniji dječje kozmetike koja je nastala u suradnji njezine tvrtke Majushka i Saponije, a upravo je preslatki Bloom postao model za reklamu. 

Nakon godišnjeg, Bloom se 'vratio na posao'. Naime, roditeljima je priuštio pravo iznenađenje tako što je pošarao zid na terasi. Maja je bila iznenađena te je odmah pozvala nenada. 'Što si to radio? Nenade!', rekla je Maja.

Bloom Tatarinov šara po zidu Instagram

Bloom Tatarinov šara po zidu Instagram

U galeriji pogledajte više fotografija s odmora obitelji Šuput-Tatarinov.

Instagram Kako su Maja Šuput, Bloom Tatarinov i Nenad Tatarinov proveli ljeto