Model Adriana Lima i njezin dečko Andre Lemmers postali su roditelji. Sin Cyan Lima Lemmers rođen je 29. kolovoza u Santa Monici. Paru je ovo prvo zajedničko dijete, a nejasno je kada je počela njihova ljubavna romansa. Jedno od njihovih prvih pojavljivanja u javnosti bilo je na Venecijanskom filmskom festivalu u rujnu 2021. Majka je otkrila ime sina i njegovo značenje.

'Cyan je boja između zelene i plave na vidljivom spektru svjetlosti. Cyan je boja vode Bora Bore i Maldiva, mjesta na popisu želja naše obitelji. Cyan je sada naša omiljena boja... boja očiju našeg dječaka. Dobrodošao u naš svijet CYAN LIMA LEMMERS. 29.08.22', napisala je na Instagramu.

Lima je već mama kćerima Valentini (12) i Sienni (9), koje je dobila s bivšim suprugom, srpskim košarkašem Markom Jarićem.

Podsjetimo, Lima i Jarić su vezu započeli u lipnju 2006. i vjenčali su se u veljači 2009. Prvu kćer Valentinu su dobili u studenom 2009. i svojedobno je manekenka otkrila da je čuvala nevinost za brak s Jarićem. Njihova druga kći Sienna rođena je u rujnu 2012. Par se razišao 2014. dok su se službeno razveli 2016. 

O njezinom partneru ne zna se mnogo. Zna se samo da radi u zabavnoj industriji, a bilo kakve informacije o privatnom životu prilično su nedostupne. Poznato je da je bio kreativni direktor i producent 'Hollywood Gamg' produkcijske kuće od 2016. godine, da bi 2020. godine postao njihov partner. Također, posljednjih je sedam godina CEO 'MiLu entertainment' kompanije.

Adriana Lima rodila je treće dijete
Profimedia 

Inače, Adriana je svoju treću trudnoću obznanila u videu na TikToku u kojem je Andreu pokazala pozitivan test. Nakon službenog razvoda od Marka Jarića, gotovo dvije godine nakon što su objavili da se rastaju, jedna od najljepših žena na svijetu nakratko je bila u vezi s igračem New England Patriotsa Julianom Edelmanom 2016. godine, profesionalnim MLB igračem Mattom Harveyjem 2017. te turskim piscem Metinom Harom kasnije te godine.

Više fotografija Adriane i Andrea pogledajte u galeriji. 

Profimedia Adriana Lima i Andre Lemmers