Srpska grupa 'Hurricane' se nakon pet godina aktivnog stvaranja glazbe, atraktivnih nastupa i vrhunskog plasmana na Eurosongu - raspala. Fanove diljem regije je ta vijest u potpunosti šokirala, ali otkriveno je da grupa ipak ima isplaniranu budućnost. Na mjesto Sanje Vučić (29), Ksenije Knežević (26) i Ivane Nikolić (27) zasjest će nove tri manje-više poznate djevojke koje će pokušati opravdati titulu grupe, ali i ogromna očekivanja publike. 

Grupa Hurricane raspala se nakon pet godina
Antonio Ahel/Pixsell 

Nakon posljednje ljetne turneje došao je kraj suradnje izvornih pjevačica pjesama 'Do neba', 'Loco Loco', 'Avantura', 'Hasta La Vista', 'Gospodine', 'Legalan'... Podsjetimo, mnogo se špekuliralo o razlogu raspada grupe, a djevojke su svaki put demantirale bilo kakve natpise o međusobnim lošim odnosima. Nedavno je na njihovoj službenoj Instagram stranici objavljen kratki film o bendu tijekom proteklih pet godina.

'Prošlo je pet godina - prebrzo, ako nas pitate. I vjerujemo da to nije samo naše mišljenje nego i mišljenje svih vas. Svatko od nas bio je poseban kao pojedinac, ali smo bili još posebniji kao cjelina. Cijela je ta stvar savršeno funkcionirala zajedno. Ali u tome nismo bili sami. U to ime prije svega želimo zahvaliti našem producentu Zoranu Milinkoviću koji je osnovao grupu i stvorio brend 'Hurricane' za koji danas svi znate. Također, veliko hvala svakom, posebno, članu našeg tima kao i svim suradnicima koji su sudjelovali u stvaranju naše glazbe, spotova i svega što nas povezuje ovih pet godina.

Dragi fanovi i mediji, dugujemo vam posebnu zahvalu. Sjećamo se tog 10. rujna kada je izašao 'Favorito', bili smo jako uzbuđeni, ali nismo osjećali strah jer zašto bismo se bojali nečega što je dobro. Tako je i bilo. Uživali smo u svakom trenutku i uspjehu koji je uslijedio, kao i svi vi. Svaki dan ste nas obasipali porukama punim ljubavi, pažnje, komplimenata i podrške. A bilo je i poklona koji su stigli na naše adrese. Beskrajno smo vam zahvalni za svaku upućenu riječ i osjećaje koje smo imali u komunikaciji s vama. Možda ne znamo vaša imena, ali vaša ljubav nikada neće biti zaboravljena. Hvala vam što zajedno ispisujete prekrasnu glazbenu povijest na koju smo svi ponosni.

Dragi novinari i medijske kuće, naša međusobna suradnja je od prvog dana odlična. Hvala vam na podršci i lijepim riječima. Bez obzira na to što više nećemo biti dio ovog tima, ostavljamo vam brend koji smo svi zajedno izgradili. Tu su naši mlađi nasljednici 'Hurricane Junior' kao i tri nova člana koja ćemo vam uskoro predstaviti. Brinite se o njima i podržite ih kao što vi činite nas, mi to sigurno hoćemo. I ne zaboravite jednu stvar, to će vas umiriti, a nama je sigurno - dobrim stvarima nikad kraja. Hasta la vista!', napisali su. 

Nasljednice teškog zadatka

Grupa nasljednica zvat će se 'Hurricane Two', a staru grupu preimenovali su u 'Hurricane One'. Nove djevojke surađivat će od četiri do šest godina. PR tim objavio je imena novih djevojaka, a to su Anđela Keleman (26), Antonela Jurišić (22) i Miona Laura Srećković (20).

Anđela je već počela graditi karijeru u glazbenom svijetu te ima nekoliko svojih pjesama poput 'Ranjiva', 'Vikend devojka', 'TBT'.

Antonela Jurišić poznatija je u svijetu TikToka gdje je prati više od 163.000 ljudi. Već je u opisu napisala da uskoro izlazi njezina nova glazba, aludirajući na novo-staru grupu 'Hurricane'.

Posljednja članica Miona Laura Srećković javnosti je poznata po sudjelovanju u natjecateljskoj emisiji 'Zvezde Granda'. Na instagramu je prati nešto manje od 6000 osoba, a navodi da je pjevačica i vizažistica.

Kako bilo, djevojke imaju jako težak zadatak, a svi znamo koliko je publici teško ugoditi kada novi tim preuzme štafetu grupe koja je već stvorila svoj imidž i autentičnost! Sretno im!

U galeriji pogledajte fotografije stare grupe 'Hurricane'.

Instagram, Antonio Ahel/Pixsell Ivana Nikolić, Ksenija Knežević i Sanja Vučić dio su grupe Hurricane